دوشنبه, 29 مرداد 1397
رو عنوان : شهردار قدس خبر داد
عنوان : اتمام بهسازی بلوار جمهوری و امامزاده/ رفع مشكل 30 ساله محله جانبازان با اجرای سیستم جمع‌آوری آب‌های سطحی
 ۱۳۹۷/۰۵/۰۹
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : اداره روابط عمومی شورای اسلامی و شهرداری قدس

شهردار قدس خبر داد

اتمام بهسازی بلوار جمهوری و امامزاده/ رفع مشکل 30 ساله محله جانبازان با اجرای سیستم جمع‌آوری آب‌های سطحی

شهردار قدس به‌ بهره‌برداری از پروژه‌های مختلف در هفته دولت سال جاری اشاره کرد و گفت: یکی از این پروژه‌ها اجرای سیستم جمع‌آوری آب‌های سطحی خیابان جانبازان و انتهای خیابان شهید عالمی و شهید قربانی با استفاده از لوله‌های  GRP  است که با بهره‌برداری از آن معضل 30 ساله آبگرفتگی شدید این منطقه رفع خواهد شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس مسعود مختاری با اشاره به اقدامات انجام شده در معابر شهر از جمله لکه‌گیری و آسفالت، پیاده‌روسازی و...، تصریح کرد: این اقدامات در جهت سهولت در تردد شهروندان در معابر سطح شهر انجام می‌شود که بسیاری از این پروژه‌ها در هفته دولت به بهره‌برداری خواهند رسید.

وی در تشریح پروژه‌های یادشده، اظهار داشت: بهسازی فازهای سوم و چهارم خیابان امامزاده از جمله این پروژه‌هاست که در مساحتی حدود 17 هزار مترمربع اجرا شد. در فاز چهارم این پروژه بیش از 3 هزار مترمکعب خاکبرداری، بیش از 1100 مترمکعب بتن‌ریزی و 3430 تن آسفالت‌ریزی انجام شده است.

شهردار قدس به رفع معضل 30 ساله ساکنان یکی از محلات شهر اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در سالیان گذشته اهالی خیابان‌های جانبازان، قدس، شهیدعالمی و عمارت در پی بارش باران با آبگرفتگی این معابر مواجه می‌شدند که مشکلات فراوانی را برای این عزیزان ایجاد می‌کرد. بر همین اساس، عملیات اجرایی فاز اول سیستم جمع‌آوری آب‌های سطحی به طول 1100 متر با استفاده از تکنولوژی مدرن لوله‌های فایبرگلاس موسوم به GRP  از سه‌راه قدس تا خیابان شهید عالمی و انتهای خیابان شهید قربانی تا انتهای خیابان فرهنگ در دستور کار قرار گرفت.

مختاری ادامه داد: کوه‌بری و بهسازی کوچه طویل شهید دستغیب و صحیفه با مساحت 2 هزار متر مربع، پیاده‌روسازی و اجرای رفیوژ بلوار امام حسین(ع)، مصلی و 30متری شهدا با استفاده از کفپوش‌های شکیل و رعایت حال معلولین و تکمیل پل بلوار شهید کلهر جنب پلیس راهور دیگر پروژه‌های قابل اشاره است.

وی در تشریح اقدامات انجام شده در پروژه بهسازی بلوار جمهوری، گفت: اجرای کفپوش طرح‌دار رفیوژ، نصب پایه چراغ‌های کلاسیک، پیاده‌روسازی، و نصب چراغ زمان‌دار راهنمایی و رانندگی از جمله این اقدامات است.

مختاری در پایان بیان کرد: آسفالت کلی و مکانیزه برخی معابر، روشنایی معابر از جمله بلوار سی متری شورا و جمهوری، بلوار شهدای اصناف حد فاصل شهرک زندیه تا سه‌راه ماد و احداث پارکینگ عمومی و فضای ورزشی زیر پل ورودی شهر دیگر پروژه‌هایی است که شاهد بهره‌برداری از آنها خواهیم بود.