دوشنبه, 2 مهر 1397
رو عنوان : در هفته دولت انجام شد:
عنوان : تقدیر معاون استاندار تهران و فرماندار شهرستان از شهردار قدس
 ۱۳۹۷/۰۶/۰۴

در هفته دولت انجام شد:
تقدیر معاون استاندار تهران و فرماندار شهرستان از شهردار قدس

احمد تواهن معاون استاندار تهران و علی اصغر ناصربخت فرماندار شهرستان قدس درتقدیرنامه های جداگانه به پاس خدمات ارزنده شهردارقدس از ایشان تجلیل کردند.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، معاون استاندار تهران و فرماندار شهرستان قدس با اهدای تقدیرنامه های جداگانه از خدمات ارزنده مسعود مختاری شهردار قدس تجلیل کردند.

در تقدیرنامه استاندار تهران خطاب به مهندس مختاری شهردار قدس آمده است:

در سال مزین به حمایت از کالای ایرانی و در ایام خجسته ی هفته دولت و به پاس همراهی خدمات ارزنده و شبانه روزی جنابعالی که در راستای اهداف دولت تدبیر و امید برای خدمت رسانی به عموم مردم و ایجاد رفاه و آسایش، با رعایت حفظ ارزش های دینی، وجدان کاری، مهارت و تخصص همراه بوده است این لوح تقدیر به حضورتان تقدیم می گردد.

امید است با ایمان به اراده خداوند متعال و در جهت کسب رضایت حضرت دوست و حفظ منافع عموم در ارایه خدمات به امت اسلامی همچون گذشته موید و منصور و تمام تلاش خود را معطوف به حفظ شخصیت و جایگاه شهروندان نمایید.