دوشنبه, 2 مهر 1397
رو عنوان : فرماندار شهرستان قدس:
عنوان : حجم پروژه های عمرانی صورت گرفته در سطح شهرستان توسط شهرداری قدس حائز اهمیت است/مردم به عنوان ولی نعمت دولتمردان، خواستار خدمتگزاری صادقانه و متعهدانه هستند
 ۱۳۹۷/۰۶/۰۴
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

فرماندار شهرستان قدس:
حجم پروژه های عمرانی صورت گرفته در سطح شهرستان توسط شهرداری قدس حائز  اهمیت است/مردم به عنوان ولی نعمت دولتمردان، خواستار خدمتگزاری صادقانه و متعهدانه هستند

فرماندار شهرستان قدس در آیین افتتاح و بهره برداری از پروژه های عمرانی شهرداری قدس، بر لزوم خدمتگزاری صادقانه و شفاف سازی مسائل برای مردم تأکید کرد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، علی اصغر ناصربخت در مراسمی که به مناسبت آغاز هفته دولت و با حضور مسعود مختاری شهردار قدس، اعضای شورای اسلامی شهر، رضوی بخشدار مرکزی شهرستان قدس و دیگر مسئولین شهری در فرمانداری برگزار شد، گفت: سهم پروژه های عمرانی دولت ها و اعتبارات مصروفه برای آنها می تواند مبین و ملاک سنجش دیدگاه دولت نسبت به اجرای پروژه های عمرانی باشد، که با رجوع به سهم پروژه های عمرانی و عملکرد دولت در شرایط کنونی کشور اهمیت آن بیش از پیش نمایان می شود. هرچند نکته دیگر در خصوص سنجش عملکرد، تعهد دولت نسبت به اتمام پروژه های عمرانی آغاز شده می باشد.

وی با اشاره به شرایط کنونی کشور افزود: در حال حاضر محدودیت ها و شرایط کشور از یک سو می تواند باعث رشد و ترقی دولت شود و از سوی دیگر دولتمردان را آبدیده می کند که در همین راستا دولتمردان با عملکرد متناسب با اصول و آرمان های انقلاب و با همکاری مردم می توانند از این مقطع دشوار  گذر کنند.

فرماندار شهرستان قدس در ادامه به چند وظیفه کارگزاران دولت برای سپری کردن و گذر از این مقطع زمانی اشاره کرد و گفت: عزم و اراده جدی در راستای ایفای نقش و مسئولیت های محوله یکی از این وظایف می باشد که متأسفانه مشاهده می کنیم برخی از مدیران در مجموعه دولت دیدگاه منفعلی نسبت به مسائل دارند در حالی که در همین ایام سخت نیز بسیاری از ابزارها، اختیارات و امکانات در دسترس می باشد و مهم نحوه استفاده صحیح و بهینه از آنهاست.

ناصربخت افزود: نکته دوم باورمندی مسئولین به موضوع خدمتگزاری به ولی نعمتان واقعی یعنی مردم است، زیرا فلسفه وجودی این نظام بر پایه خدمتگزاری شکل گرفته و حتی سخن بنیانگذار و معمار انقلاب که می فرمایند: "اگر به من بگویند خدمتگزار، بهتر از این است که بگویند رهبر" ناظر بر این حقیقت می باشد، بنابراین مدیران کشور در هر سطحی نباید این نکته کلیدی و حائز اهمیت را به فراموشی بسپارند. از سوی دیگر شفافیت و صداقت در بدنه دولت از اهمیت و حساسیت ویژه ای برخوردار است که برخی از معضلات و مشکلات پیش آمده حاصل همین عدم شفاف سازی مسئولین است، بنابراین ما باید با دقت و حساسیت به دنبال حل معضلات و دغدغه های مردم باشیم و در جایی که دچار مشکل و محدودیت هستیم با صداقت مسائل را با مردم مطرح کنیم زیرا مردم بارها نشان داده اند که اگر صداقت و شفافیت سرلوحه عملکرد مسئولین قرار گیرد نسبت به قضایا پذیرا هستند و هیچگاه به دنبال فضاسازی و حاشیه سازی نیستند.

وی تصریح کرد: آنچه به عنوان کارنامه دولت در قالب پروژه های عمرانی در سطح شهرستان قابل ارائه است بسیار مهم است ولی توقع مردم از مسئولین و مجموعه دولت عمل به این مؤلفه هاست. به عبارت دیگر ما هرچه قدر پروژه عمرانی بسازیم، اینکه مردم را ولی نعمت خود بدانیم، و با صداقت و شفافیت، متعهدانه و مسئولانه به مردم خدمت رسانی کنیم، برای ایشان لذتبخش تر است.

ناصربخت ادامه داد: شاید بتوان گفت حجم اقدامات و پروژه های عمرانی صورت گرفته در سطح شهرستان قدس به عنوان یکی از شهرستانهای استان تهران قابل توجه است. در هفته دولت 77 پروژه عمرانی افتتاح می شود که از این تعداد 2 پروژه برای بخش خصوصی، 2 پروژه ملی و 73 پروژه استانی و مربوط به شهرداری شهر قدس است که اعتبارات این پروژه های شهرستان 204 میلیارد تومان است. در این میان، سهم پروژه های شهرداری برای 28 طرح، 38 میلیارد تومان بوده است و یکی از شاخص ترین ویژگی های پروژه های شهرداری سرعت اجرا و احداث بود که در سال 96 با آغاز فعالیت دوره پنجم شورای اسلامی شهر قدس شروع شد و امسال به بهره برداری رسید.

فرماندار قدس در ادامه به شاخص ترین پروژه های عمرانی افتتاح شده اشاره کرد و گفت: بهره برداری از گرمخانه شهر قدس با ظرفیت 40 نفر به منظور اسکان افراد نیازمند از جمله پروژه هایی است که در کمتر شهری مشابه این پروژه قابل مشاهده است. از دیگر طرح ها سوله مدیریت بحران شهرستان است که در حوادث غیرمترقبه کمک های ابتدایی و اولیه را به آسیب دیدگان می رساند و این ظرفیت با ساخت دو سوله دیگر برابر با استانداردها در حوادث غیرمترقبه به 100 درصد می رسد.

ناصربخت بیان داشت: با اقدامات صورت گرفته در حوزه ورزش نیز 11 درصد به ظرفیت سرانه ورزشی شهرستان افزود شد که پروژه سالن چندمنظوره محمدآباد و فضای ورزشی زیر پل تقاطع غیرهمسطح پیامبر اعظم(ع) از جمله آنهاست. بهره برداری از طرح 6 بانده کردن و تعریض جاده چیتگر با اعتبار 30 میلیارد تومان و تجهیز چاه روستای زرنان که سالیان سال به لحاظ محدودیت منابع آب و فرسودگی شبکه آبرسانی مشکلات برای مردم آن منطقه داشته از دیگر اقدامات صورت گرفته بود.
وی افزود: بازدید از بیمارستان 160 تختخوابی شهرستان قدس که 45 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است نیز انجام شد که بنابر پیش بینی های انجام شده امید است تا پایان شهریور سال آینده به بهره برداری برسد.
در ادامه فرماندار شهرستان قدس به برنامه های پیش رو در شهرستان اشاره کرد و گفت: مجوز طرح احداث دوربرگردان محور چیتگر که از خواسته های جدی اهالی منطقه هفت جوی است و از سال 90 مورد پیگیری قرار گرفته است، صادر شده و در مرحله انتخاب پیمانکار هستیم. طرح پیشنهادی دیگر که از سوی آقای تواهن معاون امور عمرانی استانداری تهران مطرح شد، بحث قطار شهری ملارد، شهریار و شهر قدس است که کار زمانبری محسوب می شود ولی استفاده از لاین وسط محور چیتگر  در تسریع روند این پروژه مؤثر خواهد بود.

ناصربخت فرماندار شهرستان قدس در پایان گفت: خوشبختانه عزم و اراده ای که مسئولین شهری اعم از مهندس مختاری شهردار قدس، اعضای شورای اسلامی، محمودی نماینده مردم حوزه مشق در مجلس شورای اسلامی ، امام جمعه بزرگوار میراحمدی و سایر مدیران ادارات و سازمان ها در مجموعه شهرستان دارند، در راستای پیگیری معضلات و دغدغه های مردم است و امیدواریم با همدلی و همراهی در سال آینده کارنامه درخشانی از عملکرد دولت ارائه دهیم.