دوشنبه, 2 مهر 1397
رو عنوان : شهردار قدس در مراسم افتتاح پروژه های عمرانی شهرداری:
عنوان : سرانه های خدمات عمومی شهری در حوزه های مختلف ارتقا یافت
 ۱۳۹۷/۰۶/۰۴
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

شهردار قدس در مراسم افتتاح پروژه های عمرانی شهرداری:
سرانه های خدمات عمومی شهری در حوزه های مختلف ارتقا یافت

شهردار قدس در تشریح جزئیات ۴۸ پروژه عمرانی شهرداری که با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال افتتاح شد، گفت: با بهره برداری از این پروژه ها سرانه های خدمات عمومی شهری در حوزه های مختلف ارتقا یافت.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری در آیین افتتاح پروژه های عمرانی شهرداری قدس که همزمان با آغاز هفته دولت به بهره برداری رسید، ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر شهیدان رجایی و باهنر، اظهار داشت: به حول و قوه الهی و با برنامه ریزی های دقیق شورای اسلامی دوره پنجم، پروژه های عمرانی متنوعی در بودجه سنواتی شهرداری جای گرفت که از نظر تنوع، کارکرد و همچنین سرعت در اجرا و کیفیت بهره برداری در نوع خود حائز اهمیت است.

شهردار قدس افزود: همزمان با هفته دولت بهره برداری و افتتاح  ۴۸ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال صورت گرفت که عملیات اجرایی و عمرانی این پروژه ها در حوزه های عمرانی، خدماتی، فضای سبز، ورزشی و... از اواسط سال 96 شروع شد و با یاری خداوند و همکاری اعضای شورای اسلامی و همکاران مان در شهرداری تا اواسط سال 97 به بهره برداری رسید.

مختاری با اشاره به پروژه های عمرانی افتتاح شده در حوزه فضای سبز، گفت: با بهره برداری از این پروژه ها 1/5 متر به سرانه فضای سبز شهر قدس افزوده شده است که از جمله مهم ترین این پروژه ها می توان به درختکاری در مسیر کمربندی چیتگر و خیابان کوشان طیور -که شامل باغ گل محمدی به مساحت یک هکتار می شود- و همچنین درختکاری حاشیه رودخانه و مسیر جاده چیتگر اشاره کرد که بهره برداری از این پروژه ها گام مؤثری در تأمین سرانه فضای سبز استاندارد شهری برای شهروندان محسوب می شود.

وی در ادامه به پروژه های عمرانی در حوزه ورزش اشاره کرد و گفت: به منظور ترویج و توسعه امر ورزش و افزایش سرانه ورزشی در شهر، ساخت پروژه ها و تجهیز اماکن و مجموعه های ورزشی در دستور کار قرار گرفت که از اهم این اقدامات می توان به احداث سالن چندمنظوره (فوتسال، بسکتبال و والیبال) واقع در منطقه حاشیه نشین و کم برخوردار محمدآباد و همچنین تحکیم بنا و تجهیز امکانات ورزشی سالن احداث شده ای که قبلاً در حوزه اختیار شهرداری نبود، اشاره کرد. با بهره برداری از این دو سالن در مجموع ۲ هزار مترمربع به مجموعه اماکن ورزشی شهر افزوده شد.

مختاری تصریح کرد: از دیگر پروژه های افتتاح شده در هفته دولت ساماندهی محوطه 6000مترمربعی زیر پل ورودی شهر است که 2000 مترمربع آن به مجموعه ورزشی روباز اختصاص یافته است و 4000مترمربع نیز تبدیل به پارکینگ عمومی برای استفاده همشهریان شده است، با احتساب پروژه های افتتاحی در حوزه ورزش 20 میلی متر به سرانه ورزشی شهر افزوده شده است.

شهردار قدس در ادامه به سوله مدیریت بحران شهرداری اشاره کرد و گفت: با توجه به حداقلی بودن امکانات امدادی در زلزله اخیر منطقه ملارد و شهر قدس، نیاز مبرمی به امکانات امداد و نجات در مواقع اضطراری احساس شد که این مهم با تصویب شورا و پیگیری های مداوم شهرداری به احداث 3 پایگاه امداد و نجات با امکانات مجهز برای امدادرسانی سریع در مواقع لزوم منجر شد.

مختاری پروژه بلوار شهدای اصناف که به منظور تسهیل در رفت و آمد و کاهش زمان دسترسی به منطقه هفت جوی احداث شده را یکی از مهمترین پروژه های عمرانی شهرداری برشمرد و افزود: عملیات عمرانی این پروژه از سال گذشته شروع شد و اکنون به یک راه 4 بانده استاندارد با حاشیه باز و ایمن تبدیل شده که با تکمیل آن طول مسیر در محور شهر قدس تا هفت جوی به 6 کیلومتر کاهش می یابد.

وی تصریح کرد: هنوز با استانداردهای روز کشور در زمینه های ورزشی، فضای سبز، درمانی و... فاصله زیادی داریم که رسیدن به نقطه مطلوب در گرو همکاری اعضای شورای اسلامی و دیگر مسئولین شهری با مجموعه شهرداری می باشد که امیدواریم همین مسیر رشد و توسعه شهر ادامه یابد و در ایام دهه فجر شاهد افتتاح و بهره برداری تعداد بیشتری از پروژه ها باشیم.

شهردار قدس خاطرنشان کرد: اقدامات صورت گرفته، جز در سایه همکاری و همدلی مسئولین و مجموعه مدیریت شهری اعم از شورای اسلامی شهر و شهرداری تحقق نمی یافت، و ثمره و نتیجه این همکاری و مودت در مدیریت منسجم شهری در اختیار مردم شهر قدس قرار گرفت.

مختاری در پایان گفت: از اعضای محترم شورای اسلامی که در همه پروژه ها پا به پای شهرداری در جلسات بررسی مصوبات و لوایح پیشنهادی شهرداری، بازدید مداوم و مثمر پروژه های عمرانی شهر حضور داشتند، تقدیر و تشکر می کنم و امیدوارم همین روند همدلی و مساعدت برای سازندگی شهر ادامه یابد.