دوشنبه, 2 مهر 1397
 ۱۳۹۷/۰۶/۰۴
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

پیام تبریک شهردار قدس به مناسبت روز کارمند

شهردار قدس در پیامی روز کارمند را به تمامی کارکنان دستگاه ها بویژه کامندان شهرداری و سازمان های تابعه تبریک گفت.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری به مناسبت آغاز هفته دولت و گرامیداشت روز کارمند با صدور پیامی هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی خصوصا شهدای دولت، شهیدان رجایی و باهنر را تبریک گفت.

مختاری در ادامه اظهارکرد:شهرداری قدس با تلاش، كوشش و همراهي شما كاركنان خدوم و صديق در جهت افزايش کیفی و کمی ارائه خدمات به شهروندان در طول فعاليت خود خدمات شایان و قابل توجهی را ارائه کرده است .

وي گفت: همكاران گرامي، فرصت را مغتنم داشته به پاس تجلیل از زحمات شما عزيزان فرارسيدن روز كارمند را تبريك گفته و ضمن گراميداشت هفته دولت براي تمامي همكاران زحمتكش آرزوي موفقيت دارم.

اميدوارم با ياري و همكاري شما عزيزان در مسیر توسعه و آباداني ، رشد و تعالي فعاليت‌هاي عمرانی، فرهنگی ، خدماتی و اجتماعی شهر موفق‌تر از گذشته حركت كنيم.