دوشنبه, 2 مهر 1397
رو عنوان : دکتر رفیعی در اولین جلسه سمن ها در شهرقدس مطرح کرد:
عنوان : شورای اسلامی به دنبال بسترسازی جهت فعالیت تشكل ها است
 ۱۳۹۷/۰۶/۱۰
عنوان گروه خبري : شورای شهر .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

دکتر رفیعی در اولین جلسه سمن ها در شهرقدس مطرح کرد:

شورای اسلامی  به دنبال بسترسازی جهت فعالیت تشکل ها است

رییس کمیسیون فرهنگی و امور بانوان شورای اسلامی شهرقدس گفت: شورای اسلامی به دنبال بسترسازی جهت فعالیت تشکل ها است.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس،دکتر بنفشه رفیعی در جلسه هم اندیشی با سازمان های مردم نهاد که برای اولین بار  توسط شورای اسلامی شهرقدس در سطح شهر  با حضور تعدادی از مدیران عامل سمن های دارای مجوز از فرمانداری و اعضای شورای شهر برگزار شد، گفت: این نشست با هدف هم اندیشی و جمع بندی نظرات و پیشنهادات در خصوص راهکارهای بهبود وضعیت سمن ها و مشارکت های مردمی برگزار شده است.

وی افزود: سمن ها سازمانهای مردم نهادی هستند که قدمتی طولانی در حوزه خدمت رسانی دارند و به عنوان بهترين ابزار جلب، بروز و ظهور مشاركت ، مي باشند و  سمن ها عليرغم نبود منبع درآمدي خاص با بهره گيري از توان مردم فعاليتهاي چشمگير و قابل قبولي داشتند که می شود از توان سازمانهاي مردم نهاد براي پيشرفت شهرستان در تمام امور بهره گرفت.

دکتر رفیعی اظهار داشت: شورای شهر  از طرح های پیشنهادی، ایده ها و مشورت با سازمان های مردم نهاد استقبال می‌کند و معتقد است در مباحث مختلف از جمله عمران، ترافیک ، بهداشت و… نیازمند مشورت و همراهی سمن ها هستیم.

وی ادامه داد: پویایی سازمانهای مردم نهاد با همکاری سازمان فرهنگی نمود بیشتری خواهد داشت و از تجربه سمن ها بایستی بیشتر استفاده شود.

رییس کمیسیون فرهنگی و امور بانوان شورای اسلامی شهرقدس گفت: نشست‌ها و همکاری‌های مشترک می‌تواند اعتماد میان دو طرف را افزایش دهد تا در تعامل و همکاری بتوانیم به زبان و درکی مشترک برسیم.

وی عنوان کرد: بسترسازی حضور تشکل‌ها مهم‌ترین کاری است که شورای اسلامی شهرقدس در این زمینه دنبال می‌کند.

وی ابراز امیدواری کرد: این جلسه بتواند پایه و حرکت جدیدی برای تعامل و پیوند میان مجموعه مدیریت شهری و تشکل‌های غیردولتی باشد.

دکتر رفیعی ذکر کرد: مدیریت شهری تلاش خود برای ایجاد بسترهای تعاملی برای فعالیت ‌‌تشکل‌های ایجاد خواهد کرد  تشکل‌ها در بسیاری مواقع می‌توانند بهتر و دلسوزانه‌تر به ایفای نقش بپردازند.امیدوارم رویکرد تعامل‌گرای مدیریت شهری قدس  ادامه پیداکند.

در پایان جلسه موارد زیر پیشنهاد شد:
- تعیین مکانی جهت ساماندهی سمن ها به عنوان خانه سمن ها در شهرستان
 -  سازمانهاي مردم نهاد طرح و برنامه هاي خود را که در راستاي فعاليتهاي شهروندی ارایه نمایند.
_  برگزاری جلسات سمن ها با یکدیگر جهت تبادل تجربیات , بصورت ماهیانه
 -  همکاری سازمان های مردم نهاد(سمن) با نهادهای دولتی جهت استفاده از تجربیات نهادهای دولتی و نهادهای مردمی در پیشبرد اهداف تعیین شده