دوشنبه, 2 مهر 1397
عنوان : امام جمعه جدید شهر قدس معرفی شد
 ۱۳۹۷/۰۶/۱۶
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

امام جمعه جدید شهر قدس معرفی شد

حجت الاسلام والمسلمین رضا جوکار به عنوان امام جمعه جدید شهر قدس معرفی و از تلاشهای حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالقاسم میراحمدی تجلیل شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس،مراسم تکریم و معارفه ائمه  جمعه شهر قدس پیش از ظهر امروز با حضور حجت الاسلام والمسلمین  حبیب الله غفوری عضو شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور،نماینده مردم شهرستان های قدس ، ملارد و شهریار در مجلس شورای اسلامی،فرماندار،رییس و اعضای شورای اسلامی شهر،شهردار،فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان ،روحانیت معزز و سایر مسئولان ادارات شهرستان در فرمانداری شهرستان قدس برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین رضا جوکار به عنوان امام جمعه جدید شهر قدس  معرفی و از خدمات ارزنده حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالقاسم میراحمدی امام جمعه سابق تقدیر شد.

گفتنی است امام جمعه جدید شهرستان قدس در بدو ورود با حضور در گلزار شهدای شهرستان با اهدای شاخه گل و نثار فاتحه نسبت به مقام والای شهدا ادای احترام کرد.

حجت الاسلام و المسلمین رضا جوکار  پیش از این به مدت 5 سال  امام جمعه قشم بود.