دوشنبه, 30 مهر 1397
رو عنوان : در بازدید هفتگی از پروژه های عمرانی رییس کمیسیون زیربنایی عنوان کرد :
عنوان : بوستان حنانه با تجهیزات عالی پاسخگوی نیازهای گوناگون شهروندان خواهد بود
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۲
عنوان گروه خبري : شورای شهر .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

در بازدید هفتگی از پروژه های عمرانی رییس کمیسیون زیربنایی عنوان کرد :

بوستان حنانه با تجهیزات عالی پاسخگوی نیازهای گوناگون شهروندان خواهد بود

در بازدید هفتگی از پروژه های عمرانی رییس کمیسیون زیربنایی عنوان کرد :بوستان حنانه با تجهیزات عالی پاسخگوی نیازهای گوناگون شهروندان خواهد بود.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس،مهندس الهام میرزایی در حاشیه این بازدید گفت: ضرورت توسعه و گسترش سرانه فضای سبز شهری به منظور بهره مندی تمامی مردم در نقاط مختلف شهر از این سرانه ها،تسریع در روند ساخت بوستان های در حال احداث و اجرای کمربند سبز شهری و بهینه سازی بوستانهای قدیمی و ایجاد فضای تفریحی و ورزشی مناسب برای استفاده عموم شهروندان از اولویت های شورا و شهرداری قدس است.

وی با اشاره به نقش حائز اهمیت فضای سبز شهری در حصول طراوت و شادابی هر چه بیشتر و زیبا سازی بصری سیمای شهری اظهار داشت:به طور طبیعی اقتضائات و ضروریات در شهر قدس ایجاب می کند تا به صورتی ویژه، پروژه های توسعه فضای سبز شهری در این منطقه اجرایی و عملیاتی شود.

میرزایی اظهار داشت: در حال حاضر شهرداری قدس سه بوستان مسافر، حنانه و بانوان را در حال احداث دارد که در این بازدید روند عملیات اجرایی آنها را بررسی کردیم.
رییس کمیسیون زیربنایی شورای اسلامی شهرقدس گفت: بوستان مسافر با 10 درصد پیشرفت فیزیکی با مساحت دو و نیم هکتار شامل آسفالت محوطه سازی ، معبر و آلاچیق ، فضای ورزشی ، پارکینگ ، برکه و سرویس بهداشتی و نمازخانه در انتهای خیابان 45 متری کلهر، فاز اول بوستان حنانه با 10 درصد پیشرفت فیزیک پارک محلی با رویکرد اسکان اضطراری ، فعالیتهای ورزشی روباز شامل فضای بازی کودکان، فضای ورزش صبحگاهی در مساحت سه و نیم هکتار واقع در انتهای خیابان امامزاده و فاز اول بوستان بانوان  در زمینی به مساحت 2 هکتار نگهبانی و مدیریت ، خانه سلامت ، خانه فرهنگ ، خانه مادر و کودک ، نمازخانه ، رستوران ، مجموعه ورزشی و آلاچیق و غیره می باشد که طول دیوار 570 متر که در برخی نقاط ارتفاع 8 متر و در برخی 4 متر می باشد که در حال حاضر محوطه سازی است این پارک واقع 45 متری کلهر پشت دانشگاه آزاد اسلامی در حال احداث هستند.

وی در پایان متذکر شد : بوستان حنانه با توجه به وسعت نسبتا زیاد و امکانات و زیرساخت‌های متنوع آن، به تنهایی می‌تواند نیازهای گوناگون شهروندان را تامین کند که آن را به یکی از قطب‌های فرهنگی و تفریحی شهر قدس تبدیل خواهد کرد.