دوشنبه, 30 مهر 1397
رو عنوان : شهردار قدس خبر داد :
عنوان : اجرای بیش از16 هزارمتر جدولگذاری در معابر شهر قدس در نیمه نخست سال97
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۳
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

شهردار قدس خبر داد :

اجرای بیش از16 هزارمتر جدولگذاری در معابر شهر قدس در نیمه نخست سال97

مختاری از اجرای عملیات جدولگذاری معابر سطح شهر به طول بیش از 16 هزار متر در 6 ماه نخست سال جاری، با هدف بهسازی و ساماندهی وضعیت جداول سطح شهر خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری در بیان ضرورت اجرای عملیات جدولگذاری در سطح شهر گفت: عملیات جدولگذاری و بهسازی جداول سطح شهر با هدف ارتقا و مناسب سازی سطح کیفی معابر و در راستای ساماندهی شبکه جمع آوری آب های سطحی و فاضلاب و همچنین بهسازی و زیباسازی فضاهای شهری و... انجام می شود.

وی افزود: با توجه به اهمیت و ضرورت توجه به مسائل عمرانی شهر و عمر بالای جداول برخی خیابان ها، بهسازی جداول فرسوده ضروری است، به همین دلیل عملیات جدولگذاری معابر سطح شهر در اولویت برنامه های عمرانی و اجرایی شهرداری قدس قرار گرفته است.

شهردار قدس به اجرای عملیات عمرانی جدولگذاری معابر سطح شهر اشاره کرد و گفت: عملیات جدولگذاری معابر شهر قدس به طول 16 هزار متر در نقاط مختلف شهر به پایان رسیده است و در برخی از خیابان ها و معابر مراحل پایانی خود را طی می کند.

مختاری افزود: جدولگذاری کوچه های طلا، خرداد دوم، جانبازان، کوچه های شهرک ابریشم و خیابان های کوشان طیور، لبیک، گلستان، مبارزان، قالیچی، احسان و... انجام شده است.

وی با اشاره به پیاده رو سازی های انجام شده در سطح شهر گفت: علاوه بر اجرای عملیات جدولگذاری و مرمت جداول سطح شهر، پیاده رو سازی و بهسازي اغلب معابر فرعي و اصلي شهر نیز به متراژ 7500 متر مربع اجرایی شده است که این اقدام با هدف ارتقای سطح کیفی معابر، سهولت در تردد شهروندان و افزایش خدمات رسانی به شهروندان در دستور کار قرار گرفته است.

شهردار قدس در پایان تأکید کرد: با توجه به شروع فصل بارندگی و لزوم هدایت و مهار آب های سطحی در راستای تسهیل تردد وسایل نقلیه و عابرین پیاده، عملیات جدولگذاری، تعویض و اصلاح جداول مستهلک سایر کوچه ها و معابر سطح شهر طبق برنامه زمانبندی با جدیت در حال انجام است که امیدواریم با انجام چنین اقداماتی موجبات رضایت شهروندان را فراهم نماییم.