دوشنبه, 30 مهر 1397
رو عنوان : در نیمه نخست سال جاری توسط شهرداری انجام شد:
عنوان : طراحی و اجرای بیش از 8 هزار مترمربع نقاشی دیواری در مدارس شهر قدس
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۶
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

در نیمه نخست سال جاری توسط شهرداری انجام شد:

طراحی و اجرای بیش از 8 هزار مترمربع نقاشی دیواری در مدارس شهر قدس

مسعود مختاری ضمن تأکید بر لزوم توجه به افزایش زیبایی های بصری در سطح شهر، از طراحی و اجرای بیش از 8 هزار مترمربع نقاشی دیواری بر دیوارهای بیرونی مدارس شهر قدس به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری با بیان اینکه اجتماعی‌ترین جلوه نقاشی را می توان در قالب نقاشی های دیواری در سطح شهر به اجرا درآورد، گفت: نقاشی دیواری یکی از مؤثرترین راه های زیباسازی در سطح شهر محسوب می شود که اهدافی چون افزایش زیبایی بصری، تزریق روح شادابی و نشاط به شهروندان و... را دنبال می کند.

شهردار قدس گفت: در راستای اجرای طرح استقبال از مهر و بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید، طراحی و اجرای نقاشی دیواری و رنگ آمیزی بر روی دیوارهای بیرونی مدارس شهر در دستور کار قرار گرفت که اکنون به متراژ بیش از 8 هزار مترمربع اجرا شده است.

وی در بیان ضرورت توجه به زیبایی سیمای دیوارهای مدارس شهر، گفت: دیوارهای بیرونی مدارس در طول سال تحصیلی به علت تردد انبوه دانش آموزان، شیطنت های کودکانه و یا تبلیغات محیطی بر روی آنها جلوه نازیبایی پیدا می کند و طرح استقبال از ماه مهر فرصت مناسبی برای پاکسازی دیوارها، نقاشی و رنگ آمیزی مدارس به منظور آماده نمودن محیطی شاد و پرنشاط برای شروع سال تحصیلی جدید فراهم می آورد.

شهردارقدس تصریح کرد: این اقدامات صورت گرفته در راستای تأثیر مثبت زیبایی بصری دیوار مدارس بر روحیه دانش آموزان در آغاز سال تحصیلی، ایجاد مناظر چشم نواز، بهبود حس شادکامی و نشاط دانش آموزان، پاکسازی و پوشش دهی نقش های قدیمی دیوارها و... با استفاده از رنگها و طرح‌های شاد و پرانرژی روی دیوارهای مدارس شهر قدس، صورت گرفته است تا چهره مدارس سطح شهر همزمان با بازگشايي مدارس تغيير نماید.

وی در پایان تصریح کرد: از آنجا که نقاشی و رنگ آمیزی دیوارهای مدارس عموما جنبه زیباسازی و تربیتی دارد به همین منظور طراحی ها و نقاشی های دیواری این محیط ها اغلب برگرفته از تصاویر طبیعت، مناظر، نقوش سنتی، طرحهای فانتزی و کودکانه و... است که در مدارس دخترانه و پسرانه و در مقاطع مختلف دبستان و دبیرستان از جمله مدرسه شهید عالمی، استاد شهریار، خرم بخت، ایثار، بنت الهدی، سمیه، مدرسه الزهرا و... به اجرا درآمده است.