دوشنبه, 30 مهر 1397
رو عنوان : رییس شورای اسلامی شهر قدس :
عنوان : معتمدین شهرستان حلقه پیوند میان مسوؤلین شهری و مردم هستند
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۶
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

رییس شورای اسلامی شهر قدس :

معتمدین شهرستان حلقه پیوند میان مسوؤلین شهری و مردم هستند

نقی علیوند گفت : معتمدین حلقه گمشده ارتباط میان مسوؤلین و مردم هستند.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، نشست مشترک معتمدین شهرستان قدس با حضور اینانلو معاون سیاسی انتظامی فرمانداری قدس، حسین چناقچی رییس شورای شهرستان قدس، نقی علیوند رئیس شورای اسلامی شهر، و اعضای شورای اسلامی و چند تن از معتمدین و مسوؤلین شهری در فرمانداری برگزار شد.

نقی علی وند در این نشست اظهار داشت: تنوع قومیتی در شهر قدس - که در کمتر شهری می توان مشابه آن را یافت- در برهه زمانی خاصی از دیدگاه برخی به عنوان یک تهدید یاد می شد ولی امروزه به یک فرصت تبدیل شده که می توان از این فرصت در جهت پیشرفت و توسعه شهر استفاده کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر قدس، گفت: مجموعه مدیریت شهری به عنوان خادم و نماینده مردم همواره سعی می کند با در نظر گرفتن این تنوع قومیتی در جهت رفع دغدغه ها و معضلات مردم در نقاط مختلف شهرگام بردارد تا با ایجاد بسترهای مناسب، زمینه رضایتمندی شهروندان را فراهم کند.

علی وند ضمن اشاره به نقش معتمدین در شهر، ایشان را حلقه ی اتصال میان مردم و مسوؤلین دانست و خاطر نشان کرد: همواره یک حلقه گمشده در خدمت رسانی مسوؤلین به مردم احساس می شد که معتمدین شهرستان این حلقه ی پیوند میان مردم و مسوؤلین را ایجاد کردند و در این راستا با توجه به نقش بسیار مؤثر خود در پیگیری معضلات شهروندان، میتوانند دیوار کم اعتمادی بین مردم و مسوؤلین را فرو ریزد.

میرزایی عضو شورای اسلامی شهر قدس نیز در ادامه این نشست گفت: از تشکیل این انجمن که در راستای گره گشایی از مشکلات مردم شکل گرفته است، تشکر می کنم و امیدوارم همراه با شما بتوانیم در مرتفع ساختن مشکلات بیش از پیش گام برداریم.