چهارشنبه, 30 آبان 1397
رو عنوان : نایب رییس شورای اسلامی شهرقدس:
عنوان : وظیفه ما در هر كسوتی پاسداشت خون شهدا و تكریم جانبازان و آزادگان است
 ۱۳۹۷/۰۸/۰۱
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

وظیفه ما در هر کسوتی پاسداشت خون شهدا و تکریم جانبازان و آزادگان است
نایب رییس شورای اسلامی شهرقدس گفت: وظیفه ما در هر کسوتی پاسداشت خون شهدا و تکریم جانبازان و آزادگان است.

ابوطالب آذربرا در دیدار با خانواده معظم شهدا که با حضور روسای شوراهای اسلامی شهر و شهرستان انجام شد، گفت: همه ی ما باید بدانیم که عزت، امنیت، سرافرازی و فرصت خدمتی که برای ما فراهم آمده است و این موفقیت هایی که برای کشور ما در این چهل سال رقم خورده، مرهون فداکاری های شهدا و جانبازانی است که از جان و مال و خانواده خود گذشته و این چراغ را فرا روی ما بعنوان هدیه ای ارزشمند قرار دادند؛ پس وظیفه ی ما در هر کسوت و جایگاهی، پاسداشت خون شهدا و تکریم جانبازان و آزادگان است.

وی افزود: در این دیدار ضمن قدردانی از رشادت و جوانمردی دلیرمردان راه حق و حقیقت و صبر و شکیبایی خانواده آنان با قرائت فاتحه به روان پاک شهیدان ادای احترام شدو در ادامه با اهدای لوح تقدیر از ایثار و فداکاری خانواده این شهیدان گرانقدر تجلیل به عمل آمد.

لازم بذکر است که در این دیدار  نقی علی وند، ابوطالب آذربرا و حسین چناقچی با خانواده شهیدان گرانقدر رجبعلی طارمی، محمدزاده و محمد حمیدی دیدار کردند.