چهارشنبه, 30 آبان 1397
رو عنوان : شهردار قدس خبر داد:
عنوان : عملیات عمرانی احداث خیابان سیمرغ در حال انجام است
 ۱۳۹۷/۰۸/۰۱

شهردار قدس خبر داد:
عملیات عمرانی احداث خیابان سیمرغ در حال انجام است

شهردار قدس از اجرای عملیات عمرانی خیابان سیمرغ با برآورد اعتباری بالغ بر بیست و دو میلیارد ریال و به منظور تسهیل در عبور و مرور شهروندان و تسریع در دسترسی به فضای جنگلکاری این خیابان خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری با اعلام این خبر گفت: معابر شهری بخش مهمی از زیرساخت‌ها و جلوه های شهری می باشند که همواره به عنوان یکی از نیازهای اساسی شهر جهت ارائه خدمات به شهروندان با تسهیل تردد، کاهش ترافیک، منظم‌تر شدن تردد در شهرها و... نقش قابل اهمیتی در ساختار شهری ایفا میکنند؛ از این رو یکی از اقدامات و وظایف عمرانی مهمی که در این زمینه بر عهده شهرداری ها گذاشته شده است، بهسازی و احداث معابر جدید در سطح شهر است.

شهردار قدس با اشاره بر توجه ویژه این شهرداری در زمینه ساخت معابر جدید شهری گفت: با توجه به تراکم بالای جمعیتی این شهر و حجم بالای ترافیک، احداث و تکمیل شبکه معابر درون شهری جدید جزئی از سیاست‌های عمرانی این شهرداری است که در همین راستا شهرداری اقدام به احداث خیابانهای جدید در برخی از نقاط این شهر به منظور دسترسی آسان و تسهیل در عبور و مرور شهروندان، کاهش حجم ترافیک و ...کرده است که گام مؤثری در جهت جلب رضایت مندی شهروندان باشد.

وی در ادامه به عملیات احداث خیابان سیمرغ اشاره کرد و افزود: از جمله اقدامات در حال انجام در این زمینه عملیات عمرانی برای احداث خیابان سیمرغ در حد فاصل خیابان ساحل در بلوار شهدا تا بلوار شهید کلهر است که بیشتر به منظور کاهش ترافیک و تسریع در دسترسی به جنگلکاری و فضای سبز کنار رودخانه و... صورت می گیرد.

مختاری ادامه داد: این پروژه با مساحت 24 هزار متر مربع و با برآورد اعتباری بالغ بر بیست و دو میلیارد ریال در حال انجام عملیات عمرانی و احداث می باشد که 30٪ از عملیات جدول گذاری این خیابان انجام شده و  بعد از اتمام مرحله جدول گذاری، زیرسازی و آسفالت این خیابان نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.