چهارشنبه, 30 آبان 1397
 ۱۳۹۷/۰۸/۰۹
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

پدافند غیرعامل در ساخت و ساز شهری وارد شود
عضو شورای اسلامی شهرقدس گفت: پدافند غیرعامل در ساخت و ساز شهری وارد شود.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، منصور حیدری در جلسه پدافند غیرعامل که با حضور فرمانده سپاه پاسداران شهرستان،رئیس حراست شهرداری، معاون امور زیربنایی و ترافیک شهرداری، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و معاون خدمات شهری شهرداری قدس برگزار شد، گفت:پدافند غیر عامل یک نوع دفاع غیر نظامی است و در اجرای آن می توان از وارد شدن خسارت جدی به تاسیسات حساس نظامی و غیر نظامی و تلفات انسانی جلوگیری و یا به حداقل برسد.

وی افزود: پدافند غیر عامل کاهش آسیب پذیری در بحران بدون استفاده از اقدامات نظامی است و صرفا با بهره گیری از فعالیت نظامی و فنی و مدیریتی است.

حیدری اظهار داشت: پدافند غیرعامل یا دفاع غیرعامل به مجموعه اقداماتی که به کارگیری جنگ افزار نیاز ندارد و با اجرای آن می توان از وارد شدن خسارات مالی به تجهیزات و تاسیسات حیاتی و حساس نظامی و غیرنظامی و تلفات انسانی جلوگیری نموده و یا میزان این خسارات و تلفات را به حداقل ممکن کاهش داد. اقدامات پدافندغیرعامل شامل پوشش، پراکندگی، تفرقه و جابجایی، فریب، مکان یابی، اعلام خبر، قابلیت بقا، استحکامات، استتار، اختفاء، ماکت فریبنده و سازه های امن می باشد. در پدافند غیرعامل تمام نهادها، نیروها، سازمانها، صنایع و حتی مردم عادی می توانند نقش موثری ایفا کنند.

عضو شورای اسلامی شهرقدس گفت: در ساخت ساختمان و پروژه های باید پدافند غیر عامل نیز انجام شود از سال 97 دفتر فنی پدافند غیر عامل نیز در آن وارد شده و ان شا الله در جلسات مستمر بتوانیم هماهنگی و اقدامات رو به گسترش باشد.