سه‌شنبه, 20 آذر 1397
رو عنوان : حسن چیوایی عضو شورای اسلامی شهرقدس:
عنوان : سرانه های عمومی باید به صورت عادلانه در شهر ارائه شود
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۲
عنوان گروه خبري : شورای شهر .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

سرانه های عمومی باید به صورت عادلانه در شهر ارائه شود
عضو شورای اسلامی شهرقدس با توجه به کمبود سرانه های خدماتی و عمومی در برخی نقاط شهر، گفت: سرانه های عمومی باید به صورت عادلانه در شهر ارائه شود.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حسن چیوایی در جلسه 121 رسمی شورای اسلامی شهرقدس گفت: اهميت محلات به عنوان کوچکترين جز نظام شهری در هدايت توسعه پايدار شهری موضوعی انکارناپذير است و باید به تمام محلات شهر به یک اندازه توجه شود و خدمات به صورت متعادل بین محلات توزیع و ارائه گردد.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های برنامه‌ریزان و مدیران شهری، نحوه توزیع و تخصیص منابع و خدمات شهری به‌صورت عادلانه در سطح مناطق مختلف شهر برحسب نیازهای جامعه شهری می‌باشد، متاسفانه در شهرقدس این مهم اتفاق نیفتاده و در برخی از مناطق محروم شهر با کمبود شدید سرانه های عمومی و خدماتی هستیم و باید در راستای بهبود این وضعیت تلاش کنیم.

چیوایی اظهار داشت: توسعه خدماتی در محلات باید در قالب برنامه و بودجه سال آینده به صورت واقعی دیده شود، با توجه به اینکه محلات، بستر توسعه شهر هستند، شهرداري با رويکرد توسعه خدمات در محلات محروم و کم برخوردار روند توسعه شهر را تسریع می بخشد.