سه‌شنبه, 20 آذر 1397
رو عنوان : رییس کمیسیون اصناف، صنایع و جذب مشارکت های شورای اسلامی شهرقدس:
عنوان : ساماندهی مشاغل شهری در اولویت برنامه ریزی شورای اسلامی و شهرداری قدس است
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۲
عنوان گروه خبري : شورای شهر .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

ساماندهی مشاغل شهری در اولویت برنامه ریزی شورای اسلامی و شهرداری قدس است

رییس کمیسیون اصناف، صنایع و جذب مشارکت های شورای اسلامی شهرقدس گفت: ساماندهی مشاغل شهری در اولویت برنامه ریزی شورای اسلامی و شهرداری قدس است.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حسین چناقچی در جلسه کمیسیون اصناف، صنایع و جذب مشارکت های شورای اسلامی شهرقدس که با حضور اعضای کمیسیون برگزار شد، گفت: در شکل گیری چارت جدید سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری واحد رسیدگی به امور اصناف زیر مجموعه این سازمان قرار گرفته است و با تجمیع واحد اصناف در این سازمان امور اصناف مناطق یک و دو شهرداری زیرمجموعه سازمان مشاغل شهری قرار می گیرد.

وی افزود: با تعاملات به وجود آمده بین شورای اسلامی،شهرداری، اتاق اصناف و اتحادیه ها در تلاش هستیم خدمات رسانی به متصدیان واحدهای صنفی بیشتر شود.

رییس شورای اسلامی شهرستان قدس اظهار داشت: در خصوص ساماندهی وانت بارها و دستفروشان نیز، سه نقطه مناسب در شهر برای استقرار وانت بارهای دوره گرد و دستفروشان در نظر گرفته شده که امید است سازمان ساماندهی مشاغل شهری با شناسایی دستفروشان بومی برای پایان سال برنامه ریزی مناسبی انجام دهد.