سه‌شنبه, 20 آذر 1397
رو عنوان : عضو شورای اسلامی شهر قدس خبر داد:
عنوان : عملیات بهسازی و تعریض خروجی زیرگذر نفت پارس در حال اجرا است
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۴
عنوان گروه خبري : شورای شهر .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

عضو شورای اسلامی شهر قدس خبر داد:
عملیات بهسازی و تعریض خروجی زیرگذر نفت پارس در حال اجرا است

عضو شورای اسلامی شهر قدس از اجرای عملیات بهسازی و تعریض خروجی زیرگذر نفت پارس جهت ارتقای ضریب ایمنی شهروندان خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، منصور حیدری با بیان اینکه، بهسازی و تعریض معابر شهری نقش مهمی در کاهش معضل ترافیک شهری و ارتقای ضریب ایمنی شهروندان دارد، اظهار داشت: بهسازی و تعریض معابر شهری یکی از ضروریات اجتناب ناپذیر و اساسی شهر است که در راستای تحقق حقوق شهروندی و پاسخ به مطالبات اصلی شهروندان صورت می گیرد.

عضو شورای اسلامی شهر قدس افزود: در همین راستا عملیات بهسازی و تعریض خروجی زیرگذر نفت پارس براساس گزارشات مردمی و نیازسنجی ها کارشناسان حوزه شهرسازی و ترافیک شهرداری قدس و به منظور تسهیل، تسریع و روان سازی تردد شهروندان، کاهش بار ترافیکی و پایین آمدن آمار تصادفات در این نقطه از شهر اجرایی می شود.
وی تصریح کرد: عرض کم معبر مذکور موجب ایجاد ترافیک و وقوع چندین تصادف در این نقطه شده بود که با انجام عملیات تعریض و ساماندهی این خروجی، و احداث یک لاین کندرو جهت ایمنی خروجی زیرگذر مذکور ایرادات موجود مرتفع خواهد شد و عملیات عمرانی این پروژه با اقداماتی نظیر خاکبرداری و تسطیح مسیر، زیرسازی، جدولگذاری و آسفالت در عرض 7 متر و طول 200 متر مربع اجرایی می شود که در حال حاضر این پروژه در مرحله خاکبرداری و تسطیح است.

حیدری در پایان خاطر نشان کرد: دغدغه اصلی مجموعه مدیریت شهری شنیدن نقطه نظرات شهروندان و پیگیری در جهت رفع معضلات شهری است تا بتوان با کارشناسی های لازم و تأمین اعتبارات به رفع دغدغه ها و معضلات شهری پرداخت و با بهبود کیفیت فضاهای شهری گامی مؤثر در بهبود و ارتقای سطح رفاه عمومی شهروندان و جلب رضایتمندی ایشان برداشت.