يکشنبه, 30 دی 1397
رو عنوان : در گردهمایی اقوام غرب استان تهران در شهر قدس صورت گرفت:
عنوان : تقدیر رییس مجلس شورای اسلامی از شهردار قدس
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۳
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

در گردهمایی اقوام غرب استان تهران در شهر قدس صورت گرفت:
تقدیر رییس مجلس شورای اسلامی از شهردار قدس

علی لاریجانی با اهدای لوح تقدیر از مسعود مختاری شهردار قدس برای انجام اقدامات مؤثر در زمینه توسعه و عمران شهری قدس تقدیر به عمل آورد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، گردهمایی اقوام غرب استان تهران با حضور رییس مجلس شورای اسلامی و 15 تن از نمایندگان مجلس، استاندار تهران، امام جمعه شهر قدس، نماینده مردم شهرستانهای قدس، ملارد و شهریار در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان قدس، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر قدس و صاحبنظران و نمایندگان ساکن غرب استان تهران و سایر مسئولین شهری به منظور ایجاد همدلی و اتحاد و با هدف شناسایی و معرفی چالشها و فرصتهای مناطق مهاجرپذیر در روز دهم دی ماه در سالن آمفی تئاتر فرهنگ و هنرباغ ملی شهرداری قدس برگزار شد.

بنا بر این گزارش، 15 نماینده مجلس شورای اسلامی حاضر در گردهمایی، ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته توسط امام جمعه شهر قدس، نماینده مردم شهرستانهای قدس، ملارد و شهریار در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان قدس و اعضای شورای اسلامی شهر از مسعود مختاری شهردار قدس نیز تقدیر به عمل آوردند.

علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش از تلاش های شهردار قدس در راستای ایجاد تحولات عمرانی و فرهنگی در این شهر با اهدای لوح تقدیر تجلیل کرد.

بنا بر این گزارش متن این تقدیر نامه به شرح ذیل می باشد:

به نام پروردگار یکتا

ایران عزیز ما در گستره جغرافیایی خود به شهادت تاریخ خاستگاه فرهنگ های متنوع بومی و اقوام مختلف گردیده است، بازشناسی و معرفی ویژگی های اقوام مستلزم دیدگاه متفاوت از منظری نوین است.

جناب آقای مسعود مختاری
 شهردار محترم قدس

جای سرور و خرسندی است که در مدیریت جنابعالی شهرستان قدس شاهد تحولات شگرف و امید بخش عمرانی و فرهنگی است. برگزاری گردهمایی اقوام غرب استان تهران در حوزه مدیریتی شما نشان از ابتکار عمل و قابلیت های برگزیده شما و همکارانتان است.
در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، با گرامیداشت یاد و خاطره امام و شهدای عزیز، این توفیق سترگ را به جنابعالی تبریک گفته؛ استمرار درخشش خدمات شما را از حضرت حق مسئلت نموده این لوح را تقدیمتان می دارم.

علی لاریجانی
رئیس مجلس شورای اسلامی