يکشنبه, 30 دی 1397
رو عنوان : رییس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهرقدس:
عنوان : فرمانداری باید حامی مردم باشد نه یك نهاد خاص
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

فرمانداری باید حامی مردم باشد نه یک نهاد خاص

رییس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهرقدس با اشاره به کنار گذاشتن شورای شهر از جلسات فرمانداری در خصوص اوقاف، گفت: فرمانداری باید حامی مردم باشد نه یک نهاد خاص.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس؛ دکتر محسن عسگری در نطق پیش از دستور جلسه 131 رسمی شورای اسلامی شهرقدس گفت: در شورای پنجم جریانی با عنوان احقاق حق مردم شکل گرفت که با وجود سختی ها و ناملایمات هنوز ادامه دارد و با یاری خداوند نیز به نتایج خوبی خواهد رسید.

وی افزود: شورای پنجم از آغاز به کار به دنبال رفع مشکلات مردم در بحث اوقاف بوده و با پیگیری ها و روشنگری هایی که انجام داده است اوقاف نتواسته طی این مدت اقدامی علیه مردم شهر نماید.

دکتر عسگری با اشاره به حذف اعضای شورا از جلسات فرمانداری مربوط به اوقاف، گفت: متاسفانه در راستای احقاق حقوق مردم جلساتی در محل فرمانداری برگزار می گردید که اعضای شورای اسلامی شهر بعنوان نمایندگان مردم هستند از این جلسات کنار گذاشته شده اند و این امر تا جایی پیش رفته است که آقای فاطمی نظر نماینده فرماندار در بحث اوقاف که درصدد تشکیل جلسه ای با کشاورزان صاحب نسق بوده است به ایشان تاکیده کرده اند که نماینده شورای شهر من جمله عسگری در این جلسه حاضر نباشد که این امر جای بسی تامل و تاسف دارد.

وی عنوان کرد: اداره اوقافی که ملک سر خیابان خاکسار را علیرغم میل واقف که برای ساخت بیمارستان وقف شده است را در صدد است به صورت تجاری ساخت و ساز نماید چرا باید مورد حمایت فرمانداری قرار گیرد.

وی ادامه داد: سوال بنده از آقای فرماندار این است که، مشاور ایشان چه جایگاهی دارد که در خصوص حضور یا عدم حضور اعضای شورا که نمایندگان مردم هستند، نظر بدهند و عضو شورا را از حضور در این جلسات منع کنند؟

رییس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر گفت: از رییس و هیات رییسه شورای اسلامی شهر تقاضا دارم که این بی حرمتی به شورا و نمایندگان مردم پیگیری شود زیرا این بی حرمتی به جایگاه شورای اسلامی شهر در برخی ادارات تبدیل به یک رویکرد شده است