يکشنبه, 30 دی 1397
رو عنوان : رییس کمیسیون فرهنگی و امور بانوان شورای اسلامی شهر
عنوان : تغییر پروژه عمرانی شهرداری به چه علت صورت گرفته است؟
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
عنوان گروه خبري : شورای شهر .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

تغییر پروژه عمرانی شهرداری به چه علت صورت گرفته است؟

رییس کمیسیون فرهنگی و امور بانوان شورای اسلامی شهر با اشاره به تغییر یکی از پروژه های عمرانی شهرداری، گفت: تغییر پروژه عمرانی شهرداری به چه علت صورت گرفته است؟

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس؛ دکتر بنفشه رفیعی افزود: نظر به این که در شورای شهر مصوب شده که ساختمان های معاونت خدمات شهری، بانک شهر و سازمان فرهنگی سابق ادغام گردند.

وی ادامه داد:  با توجه به موقعیت مناسب ملک و همچنین با مشارکت بخش خصوصی یک مرکز اداری تجاری احداث گردد، لکن شهرداری قدس اقدام به تخریب و بازسازی ساختمان سابق سازمان فرهنگی نموده تا به مجموعه خدمات شهری اضافه شود.

رییس کمیسیون فرهنگی و امور بانوان شورای اسلامی شهرقدس افزود: با توجه به اینکه در برنامه و مصوبات گذشته شورا این ملک به عنوان یکی از پروژه ای که کلیات  اجرا آنها در شورا و نیز در کمیته انطباق فرمانداری تصویب گردیده ،لازم است دلیل هزینه کرد شهرداری جهت بازسازی این ساختمان قدیمی برای شورای اسلامی توضیح  داده شود.

دکتر رفیعی در پایان متذکر شد: محل تامین اعتبار و یا ردیف بودجه ای خاص این بازسازی، لزوم وجود مجوز شورا نیز مشخص گردد.