يکشنبه, 4 فروردين 1398
رو عنوان : رییس شورای اسلامی شهرقدس گفت:
عنوان : توانمندسازی مددجویان یكی از مهمترین اهداف كمیته امداد است
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
عنوان گروه خبري : شورای شهر .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

توانمندسازی مددجویان یکی از مهمترین اهداف کمیته امداد است

رییس شورای اسلامی شهرقدس گفت: توانمندسازی مددجویان یکی از مهمترین اهداف کمیته امداد است.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، نقی علی وند در جلسه 131 رسمی شورای اسلامی شهرقدس که با حضور رییس کمیته امداد امام خمینی شهرستان قدس برگزار شد، ضمن تبریک کسب عنوان مدیر برتر استان به آقای عذیری گفت: فقرستیزی و توانمندی مددجویان تحت پوشش از مهم‌ترین اولویت های کمیته امداد امام خمینی (ره) است.

وی افزود: امید است کمیته امداد  با برنامه‌ریزی صحیح در زمینه فقرستیزی و توزیع عادلانه اقتصادی گام ‌های مثبتی بردارد زیرا یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کمیته امداد امام خمینی از ابتدای تاسیس تاکنون ریشه کن کردن وجود فقر در جامعه است.

علی وند با توجه با آغاز فصل سرما و بارندگی، گفت: سال گذشته بارش بی سابقه برف و عدم آمادگی شهرداری شهروندان را با مشکلاتی روبرو کرد که خوشبختانه امسال با خرید تجهیزات و ادوات جدید تمهیدات مناسبی برای مقابله با بارش برف و سرما اندیشیده شده است.

رییس شورای اسلامی شهرقدس با اشاره به برگزاری همایش اقوام در شهرقدس گفت: انتظار می رود برای ایجاد بیشتر وحدت بین اقوام شهر نمایشگاهی با حضور اقوام مختلف و آشنایی با آداب و رسوم آنها برگزار شود.