يکشنبه, 4 فروردين 1398
رو عنوان : رییس کمیسیون اصناف، صنایع و جذب مشارکت های شورای اسلامی شهرقدس گفت:
عنوان : اشتغالزایی و خود كفایی از مهمترین محورهای فعالیت كمیته امداد است
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
عنوان گروه خبري : شورای شهرستان . شورای شهر .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

اشتغالزایی و خود کفایی از مهمترین محورهای فعالیت کمیته امداد است

رییس کمیسیون اصناف، صنایع و جذب مشارکت های شورای اسلامی شهرقدس گفت: اشتغالزایی و خود کفایی از مهمترین محورهای فعالیت کمیته امداد است.

حسین چناقچی در جلسه 131 رسمی شورای اسلامی شهرقدس که با حضور رییس کمیته امداد شهرستان قدس برگزار شد، ضمن تبریک به ایشان برای کسب رتبه نخست مدیر برتر در استان تهران، گفت: مجموعه کمیته امداد شهرستان قدس با هدف حمایت از نیازمندان تمام تلاش خود را در جهت شناخت انواع محرومیت، نارسایی مادی و معنوی، یافتن محرومان و اعطاء کمک‌های بلاعوض، وام و ایجاد کار مناسب به‌کار گرفته است.

وی افزود: شهرستان قدس یکی از شهرستانهای ویژه است که مهاجرت اقوام  مختلف در آن زیاد است و به همین دلیل درصد محرومیت این شهرستان نسبت به شهرهای دیگر استان تهران بیشتر است و در نتیجه کار شما در این نهاد بیش از بقیه همکارانتان در استان است.

چناقچی اظهار داشت: کار در کمیته امداد کار مقدسی است که خداوند این توفیق را به شما داده تا در خدمت محرومین و نیازمندان جامعه باشید.

رییس شورای اسلامی شهرستان قدس گفت: یکی از اصلی‌ترین ماموریت های شما در کمیته امداد توجه به اشتغال و خودکفایی مددجویان است و این نهاد انقلابی در سال‌های اخیر موفق شده است در همین راستا گام‌های اساسی و جدی بردارد.