يکشنبه, 5 خرداد 1398
رو عنوان : کاظمی صیاد، رییس ستاد هماهنگی چهارشنبه سوری:
عنوان : تجهیز و تخصیص امكانات به اماكن شهرداری مهمترین گام برای كاهش مخاطرات در روز چهارشنبه سوری
 ۱۳۹۷/۱۲/۱۸
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس

کاظمی صیاد، رییس ستاد هماهنگی چهارشنبه سوری:

معاون خدمات شهری شهرداری قدس و رییس ستاد هماهنگی چهارشنبه سوری، تجهیز و تخصیص امکانات به اماکن شهرداری مهمترین گام برای کاهش مخاطرات در روز چهارشنبه سوری دانست و به بیان نکاتی در این زمینه پرداخت.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حمید کاظمی صیاد در جلسه ستاد هماهنگی چهارشنبه سوری شهرداری قدس، گفت: آماده باشد نیروهای شهرداری و حضور آن ها در بیرون ساختمان های محل کار خود در این شب، علاوه بر ویژگی بازدارندگی و پیشگیری از برخی اقدامات مخاطره آمیز توسط برخی افراد، بر تسریع پیشبرد امور کمک شایانی خواهد نمود.

وی افزود: همچنین تجهیز اماکن مربوط به ادارات و سازمان ها به برخی ابزار ها از جمله کپسول آتش نشانی در اندازه های مختلف و به تناسب فضا و محیط فعالیت، زمینه اقدام به موقع را فراهم می نماید و تمامی واحد ها در صورت نیاز، اعلام نیاز نمایند تا در اسرع وقت تهیه گردد و در اختیار آن ها گذاشته شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: تمرکز نیروها و امکانات در روز چهارشنبه سوری امری حیاتی به منظور پیاده سازی مدیریت یکپارچه در این مناسبت است و همه تانکر های آب، خودروهای گشت، بیسیم ها و سایر تجهیزات تا انتهای شب در اختیار نیروهای سازمان آتش نشانی و همکاران دست اندرکار قرار می گیرد تا ضمن تسهیل فعالیت ها در اقدام بموقع خللی وارد نشود.

وی ادامه داد: حیاتی ترین لحظه پیشگیری از بروز خسارات، 20 دقیقه اول هر حادثه می باشد که 80 درصد از خسارات را رقم می زند و فراوانی تجهیزات نقش مهمی در رسیدگی سریع به مشکلات پیش آمده، پیش از وقوع بحران خواهد داشت که باید  توجه ویژه ای به نکات گردد.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس در پایان گفت: نگهبانان پارک ها، فضاهای اداری شهر، بوستان ها و سایر قسمت هایی که احتمال بروز حادثه در آن ها وجود دارد به ابزار لازم برای ارتباط گیری با نهاد های اجرایی و مقابله فوری با حوادث آتش سوزی مجهز خواهند شد.