يکشنبه, 4 فروردين 1398
رو عنوان : حمید کاظمی صیاد در جلسه ستاد هماهنگی چهارشنبه سوری:
عنوان : استقرار كامل نیروهای شهرداری قدس برای خدمات رسانی هر چه بهتر در چهارشنبه سوری
 ۱۳۹۷/۱۲/۱۸
عنوان گروه خبري : شهرداری .
منبع خبر : مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس

حمید کاظمی صیاد در جلسه ستاد هماهنگی چهارشنبه سوری:
استقرار کامل نیروهای شهرداری قدس برای خدمات رسانی هر چه بهتر در چهارشنبه سوری

حمید کاظمی صیاد، معاون خدمات شهری شهرداری قدس و رییس ستاد هماهنگی چهارشنبه سوری از استقرار کامل نیروهای عملیاتی شهرداری قدس به منظور پیشگیری از برخی مخاطرات و خدمات رسانی هرچه بهتر خبر داد و به تشریح دیدگاه هایش در این خصوص پرداخت.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حمید کاظمی در جلسه ستاد هماهنگی چهارشنبه سوری گفت: پرسنل شهرداری قدس تا ساعات پایانی شب چهارشنبه سوری به صورت آماده باش در نقاط مختلف سطح شهر مستقر خواهند بود.

وی افزود: از همه واحد ها درخواست نمودیم تا شیفت کاری کارکنان خود را در این شب برای ما ارسال نمایند و برخی سازمان ها نیز مانند سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی به صورت صد درصدی پرسنل خود را به صورت آماده باش در این شب خواهند داشت.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس، تصریح کرد: استقرار نیرو ها در سطح شهر و با بسیج همه خودروهای سازمان و با کمک گرفتن از چند خودروی دیگر انجام خواهد شد و تمام نقاط شهر در این شب رصد و در صورت لزوم اقدامات اجرایی صورت خواهد پذیرفت.

وی ادامه داد: تانکر های آب از سوی مدیریت پسمان و ماشین های امداد و اطفاء حریق سازمان آتش نشانی نیز در شهر مستقر خواهند شد و  تمرکز و تاکید در مراکز شلوغ شهر خواهد بود.

حمید کاظمی صیاد در پایان بیان داشت: با توجه به تمهیدات اندیشیده شده در مراسم چهارشنبه سوری، تا حد امکان تلاش می گردد تا با اقدام به موقع از عواقب حوادث کاسته شود و از شهروندان گرامی درخواست می کنیم با رعایت نکات ایمنی و اجتناب از رفتار های خطر آفرین علاوه بر حفظ سلامتی خود و اطرافیانشان ما را در این شب یاری نمایند.