دوشنبه, 31 شهريور 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۱۸
به مناسبت گرامیداشت هفته دولت صورت گرفت:
تجلیل سردار خانچرلی فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران از مهندس مختاری شهردار قدس
فرمانده انتظامی ویژه غرب استان تهران به مناسبت گرامیداشت هفته دولت از خدمات مهندس مختاری و مجموعه مدیریت شهری تقدیر نمود.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، سردار محسن خانچرلی به مناسبت گرامیداشت هفته دولت با اهدای لوح تقدیر از تلاش ها و خدمات مهندس مسعود مختاری شهردار و مجموعه مدیریت شهری برای رشد و توسعه شهر قدس تجلیل به عمل آورد.

در متن این لوح تقدیر که توسط سرهنگ شاپور فلاحی فرمانده نیروی انتظامی شهرستان قدس به مهندس مختاری تقدیم گردید، خطاب به شهردار قدس آمده است:

"تلاش‌های شما دولتمردان و مسئولان کوشا به عنوان پیش قراولان مسیر تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران گام موثری در کسب اعتماد و جلب مشارکت عمومی است. لذا بر خود لازم می دانم ضمن تبریک فرارسیدن "هفته دولت" و سالروز شهادت شهیدان والامقام رجایی و باهنر، مراتب تقدیر و تشکر خود و همکارانم را به پاس خدمت صادقانه و تعهد خالصانه آن برادر محترم ابراز نموده و توفیقات روزافزون شما را در راستای تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تحت زعامت مقام معظم رهبری و فرماندهی معزز کل قوا، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مدظلّه العالی) از درگاه معبود بی همتا مسالت می نمایم".

منبع خبر
اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس