دوشنبه, 31 شهريور 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۲۵
احیای محله ای دیگر با طرح های هنرمندان شهر قدسی
طرح فضاسازی محله محمدآباد اجرایی شد
رئیس اداره سیما و منظر شهری شهرداری قدس از ساماندهی و بازپیرایی سیما و منظر محله محمدآباد در قالب طرح فضاسازی محلات شهرقدس و با همراهی و حضور هنرمندان بومی شهرقدس خبر داد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، رضا غزاله با بیان اینکه یکی از اقدامات مهم اداره سیما و منظر شهری شهرداری قدس طرح فضاسازی محلات است که با هدف بهبود و ارتقای بصری سیما و منظر شهری و به شکل محله به محله اجرا می شود، بیان کرد: در قالب این طرح و با همراهی هنرمندان شهرقدس، طرح بازپیرایی و فضاسازی محله محمدآباد اجرایی گردید.

وی ساماندهی سیما و منظر شهری با رویکرد تمرکز بر محلات را موجب تحول چشمگیر فضا و محیط شهری عنوان کرد و در تشریح اقدامات انجام شده در طرح فضاسازی این محله، گفت: در این طرح علاوه بر اقداماتی همچون شستشو و پاکسازی فضا و محیط این منطقه، طرح های هنری توسط هنرمندان شهرقدسی بر دیوارها و فضاهای موجود در محله محمدآباد اجرایی گردید.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح با استقبال بسیار خوب ساکنان محله محمدآباد مواجه شد، خاطرنشان کرد: بهره گیری از ظرفیت و توان هنرمندان بومی شهرقدس موجب گردید تعامل و همکاری بسیار خوبی در راستای فضاسازی محلات شهر شکل بگیرد که در بهار امسال در محله سرهنگ فرد اجرایی شد و قطعا در محلات دیگر نیز استمرار خواهد یافت.

منبع خبر
اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس