دوشنبه, 5 آبان 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۲۷
مدیر منطقه یک شهرداری قدس خبر داد
اجرای ۵ مورد حكم پلمب و جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز در منطقه یك شهر قدس
مدیر منطقه یک شهرداری قدس با تاکید بر برخورد بدون اغماض با هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز، از اجرای حکم پلمب ۵ بنای غیرمجاز در این منطقه خبر داد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، محمدرضا اسدی مدیر منطقه یک شهرداری قدس جلوگیری از ساخت و ساز غیر اصولی و غیر مجاز در سطح شهر را از رویکردهای اصلی مدیریت شهری عنوان کرد و گفت: با شناسائی ۵ مورد از ساخت و سازهای غیر اصولی در سطح منطقه و معرفی توسط واحد کنترل نظارت، با بررسی و طی مراحل اداری، واحد اجرای احکام اقدام به پلمب موقت و جلوگیری از فعالیت این ملک ها نمود.

وی در ادامه گفت: ترسیم آینده ای روشن از رشد و توسعه اصولی شهر مستلزم رعایت استاندارد و اصول شهرسازی صحیح است که همه ما در آن سهیم هستیم. از این رو از شهروندان عزیز تقاضامندم با اخذ جواز و رعایت اصول ساخت و ساز ایمن در این امر مهم مشارکت نموده و یاریگر مدیریت شهری باشند.

منبع خبر
اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس