دوشنبه, 5 آبان 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۲۹
مهندس مختاری شهردار قدس:
رفع مشكلات كارگاه های صنعتی هفت جوی و زرین دشت نیازمند تعیین تكلیف از مسیر قانونی است
شهردار قدس با اشاره به مشکلات موجود در محدوده کارگاه های صنعتی در منطقه هفت جوی و زرین دشت، بر رفع تعارضات قانونی با حریم و بستر رودخانه و اراضی کشاورزی و تعیین تکلیف ابنیه صنعتی در این محدوده تاکید کرد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس مختاری در رابطه با مشکلات موجود در محدوده کارگاه های صنعتی در هفت جوی و زرین دشت، بیان داشت: به دلیل تعارضات قانونی با حریم و بستر رودخانه و اراضی کشاورزی، فعالیت کارگاه های صنعتی در این محدوده با مشکلاتی مواجه است که مکاتبات متعددی جهت تعیین تکلیف این موضوع با حوزه استانداری و فرمانداری صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: مشخص شدن حریم و مرز شهرستان نقش مهمی در جهت توسعه شهری و تخصیص سرانه ها در محدوده حریم شهرستان دارد که متاسفانه تعارضات موجود موجب نارضایتی و سردرگمی صنعتگران و کشاورزان شده است.

شهردار قدس با بیان اینکه رفع مشکلات و تعارضات موجود در محدوده حریم شهرستان نیازمند تعامل و هم افزایی تمامی دستگاه ها بویژه مراجع بالادستی می باشد، خاطرنشان کرد: از مراجع ذیربط تقاضا داریم با اهتمام بیشتری نسبت به تعیین تکلیف این ابنیه صنعتی اقدام نمایند تا بنا به فرموده مقام معظم رهبری در سال جهش تولید، امکان خدمات دهی مطلوب تر به این عزیزان تولیدکننده که یکی از قطب های صنعتی بویژه در تامین قطعات خودروسازان می باشند، صورت گیرد.

5.7.2.0
    V5.7.2.0