پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۹/۰۶/۳۰
برگزاری اولین جلسه شورای نامگذاری معابر و اماكن عمومی شهر قدس در سال ۹۹
یک بلوار، ساختمان شبکه بهداشت و ساختمان اورژانس به نام نخستین شهید مدافع سلامت شهرستان قدس مزین شد

رئیس شورای نامگذاری معابر و اماکن عمومی شهر قدس در نخستین جلسه این شورا در سال ۹۹ از نامگذاری یک بلوار، ساختمان شبکه بهداشت و ساختمان اورژانس به نام شهید رضا فتحعلی، نخستین شهید مدافع سلامت شهرستان قدس خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، نخستین جلسه شورای نامگذاری معابر و اماکن عمومی شهر قدس سال ۹۹ با حضور حجت‌الاسلام مجتبی جوکار نماینده امام جمعه، دکتر نیکخواه نماینده فرماندار، حمید کاظمی صیاد معاون خدمات شهری،  میثم آل حبیب دبیر شورای نامگذاری معابر و اماکن عمومی شهرقدس، حجت‌الاسلام علی مرادی مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و رحمانی نماینده اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان در محل سالن جلسات شهرداری قدس برگزار گردید.

ابوطالب آذربرا، رئیس شورای نامگذاری معابر و اماکن عمومی شهر قدس در این جلسه اظهار داشت: در انتخاب نام معابر و اماکن جدید شهر همواره بهره مندی از نقطه نظرات و پیشنهادات شهروندان‌ در دستور کار این شورا قرار دارد‌، چرا که حس هویت بخشی و تعلق خاطر را در وجود شهروندان ایجاد می کند.

وی در بیان مصوبات این جلسه شورای نامگذاری معابر عنوان کرد: اولین جلسه  شورا به نام شهید مدافع سلامت شهرستان، شهید فتحعلی مزین شد، لذا بلوار منتهی به خیابان جانبازان، ساختمان شبکه بهداشت و ساختمان اورژانس به نام این شهید بزرگوار شهید فتحعلی نامگذاری گردید.

وی در تشریح دیگر مصوبات این شورا به نامگذاری بن بست شایان واقع در میدان امام حسین، بلوار شهدای گمنام، خیابان شایان و کوچه شهید حاجعلی یونسی واقع در ۱۸ متری ابریشم روبروی زمین های سپاه اشاره داشت.

رئیس شورای نامگذاری معابر و اماکن عمومی شهر قدس در خاتمه بیان داشت: پس از تعیین و تصویب اسامی معابر در شورای نامگذاری، تابلوی معابر مذکور توسط اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری در کوتاه‌ترین زمان نصب می شود.

اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس