پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۹/۰۶/۳۰
پیام مدیریت شهری قدس به مناسبت فرارسیدن هفته دفاع مقدس
شهردار و شورای اسلامی شهرقدس با صدور پیامی فرارسیدن هفته دفاع مقدس را گرامی داشتند.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس مدیریت شهری قدس طی پیامی، فرارسیدن هفته دفاع مقدس را گرامی داشتند.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

"إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُبِينًا"؛ ما تو را پيروزى بخشيديم؛ چه پيروزى درخشانى (فتح/۱)

پیروزی حق بر باطل وعده خلل ناپذیر خداوند برای بندگان صالح و مومنان درگاهش است؛ وعده ای که در نابرابرترین آوردگاه تاریخ از آن ملت بزرگ ایران گردید.

امروز چهلمین سالروز آغاز جنگ تحمیلی و هجوم وحشیانه رژیم متخاصم بعث عراق علیه نظام نوپای اسلامی است؛ نبردی که با همراهی همه جانبه قدرت های غرب و شرق جهان بر ایران اسلامی تحمیل شد تا خاک و آرمان ملت ایران را یکجا به تاراج ببرد.

هفته دفاع مقدس یادآور مجاهدت و ایثار دلاورمردان و زنان غیرتمندی است که ۸ سال در برابر آماج حملات بی امان خصم زمانه ایستادند تا وجبی از خاک مام میهن به دست اغیار نیفتد.

اینجانبان ضمن گرامیداشت یاد و نام تمامی شهدا و جانبازان ۸ سال دفاع مقدس، از خداوند منان توفیق ظفر و نصرت نهایی ملت بزرگ ایران بر استکبار جهانی و دستیابی به قلل پیشرفت و توسعه تحت عنایات حضرت صاحب الزمان (عج) و هدایت رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی مسالت می نماییم.