يکشنبه, 4 آبان 1399
     ۱۳۹۹/۰۷/۲۲
مهندس مختاری، شهردار قدس خبر داد:
تهیه نقشه تدقیق حریم شهرقدس/ ۴۹ مورد رفع خلاف و جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز در حریم شهر در نیمه اول امسال
شهردار قدس با تاکید بر حراست و کنترل ساخت و سازها در حریم شهر با اجرای طرح های توسعه شهری، از تهیه نقشه تدقیق حریم شهر و ۴۹ مورد رفع خلاف و جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز در حریم شهر در نیمه اول امسال خبر داد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس مسعود مختاری  با بیان اینکه مغایرت های موجود در طرح تفصیلی شهر مشکلات عدیده ای را برای مدیریت شهری و شهروندان به وجود آورده است، اظهار کرد: این مغایرت ها احصا و جمع بندی گردیده و در سال جاری ۳۲ بند جهت طرح در کمیته فنی و کمیسیون ماده ۵ به اداره کل راه و شهرسازی استان ارسال شده است.

وی بر برخورد قاطع شهرداری قدس با هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در حریم شهرقدس تاکید کرد و افزود: حراست و کنترل ساخت و ساز در حریم شهر بر مبنای طرح های هادی جامع و تفصیلی مورد تاکید شهرداری است که در این راستا می توان به ۴۹ مورد رفع خلاف و جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز در حریم شهر در نیمه اول امسال اشاره نمود.

شهردار قدس با اشاره به تهیه نقشه تدقیق حریم شهری، تصریح کرد: به منظور رفع مغایرت های طرح تفصیلی، نقشه تدقیق حریم تهیه و جهت تایید به استانداری و شورای عالی معماری و شهرسازی ارسال گردید. همچنین نقشه محدوده قطعی ۱۱۹ هکتاری شهرک صنعتی زاگرس تهیه و بر اساس مختصات UTM با استفاده از دستگاه جی پی اس تطبیق داده شده است که تمامی این اقدامات در جهت رفع مغایرت ها و تعیین محدوده قطعی حریم شهری صورت گرفته است.

مهندس مختاری مشخص شدن حریم و مرز شهرستان را در جهت توسعه شهری و تخصیص سرانه ها در محدوده حریم شهرستان حائز اهمیت برشمرد و ادامه داد: متاسفانه تعارضات موجود در حریم شهری موجب نارضایتی و سردرگمی صنعتگران و کشاورزان شده است.

وی افزود: در این راستا جلساتی به منظور رفع تعارضات در حریم و بستر رودخانه و موضوع عدم تطبیق حریم در بستر اعلام شده در طرح های هادی جامع و تفصیلی و همچنین پیگیری طرح ساماندهی رودخانه کرج غربی برگزار گردیده است.

منبع خبر
اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس