يکشنبه, 4 آبان 1399
     ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
بر اساس ابلاغیه ستاد مقابله با کرونا
وسایل حمل و نقل عمومی از سوار كردن مسافران بدون ماسك معذورند
داوود حبیبی، رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری قدس با اشاره به جنبه تازه و متفاوت دستورالعمل جدید برخورد با کسانی که از ماسک استفاده نمی‌کنند، گفت: براساس ابلاغ ستاد کرونا، رانندگان وسایل نقلیه عمومی به صورت قانونی می‌توانند و حتی ملزم هستند که مسافر بدون ماسک سوار نکنند.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حبیبی بیان کرد: برابر مصوبات ستاد مقابله با کرونا رعایت شیوه نامه های بهداشتی برای تمام بخش‌های حمل و نقل عمومی از جمله اتوبوس‌ها، تاکسی های سطح شهر، خطوط، مبادی ورودی و... الزامی است.

وی با تأکید ویژه بر رعایت نکات بهداشتی در تاکسی‌ها از سوی رانندگان و مسافران، تصریح کرد: کنترل و نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت مستمر در دستور کار تیم‌های بازرسی و نظارت سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر است.

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری قدس استفاده از ماسک بهداشتی، رعایت ظرفیت ۳ مسافر، ضدعفونی مرتب دست‎ها و محیط داخل، مهیا کردن شرایط استفاده از پرداخت الکترونیکی و... را از جمله نکات و الزامات اعلام شده به تاکسی‌رانان برشمرد.

منبع خبر
اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس