يکشنبه, 4 آبان 1399
     ۱۳۹۹/۰۷/۲۴
رئيس سازمان آتش نشاني شهرداری قدس خبر داد:
عملیات اطفای حریق خودروی سواری در پاركینگ ساختمان مسكونی
رئيس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس از عملیات اطفای یک دستگاه خودروی سواری در پاركينگ ساختمان مسکونی در شهر قدس خبر داد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، محسن همیانی در تشریح این عملیات گفت: ساعت ۴:۳۰ دقیقه بامداد امروز پس از مخابره این حادثه به مرکز پیام سازمان، عوامل ایستگاه آتش نشاني سریعا به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: به منظور جلوگیری از خطرات و خسارات احتمالی و به دلیل ازدیاد حجم دودگرفتگی، ساکنین ساختمان سریعا توسط نیروهای آتش‌ نشانی تخلیه شدند.

رئيس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس خاطرنشان کرد: آتش نشانان سریعا نسبت به خاموش کردن خودروی آتش گرفته اقدام نمودند و با ایمن سازی محل و تخلیه دود از ساختمان، به ماموریت خود پایان دادند.

همیانی با اشاره به آسیب دیدگی کامل یک دستگاه خودرو و خسارت به خودروهای مجاور در پی آتش سوزی عنوان کرد: خوشبختانه این حادثه خسارت جانی به همراه نداشت؛ لیکن ساختمان مذکور، فاقد هر گونه سیستم اعلان خطر و کپسول اطفای حریق بوده و همین مسأله‌ باعث وارد شدن خسارت بیشتر به خودروهای داخل پارکینگ شده است. لذا از شهروندان‌ عزیز خواهشمندیم در ساخت و ساز ابنیه مختلف حتما از سیستم اعلان و اطفای حریق و تجهیزات ایمنی استفاده کنند تا شاهد خسارت‌های سنگین نباشیم.

5.7.2.0
    V5.7.2.0