يکشنبه, 4 آبان 1399
     ۱۳۹۹/۰۷/۲۴
معاون خدمات شهری شهرداری قدس:
معابر متعلق به عابران پیاده است نه دستفروشان/ اهتمام شهرداری برای رفع سدمعبر و ساماندهی دستفروشان به منظور ارتقای منظر شهری و اجرای فاصله گذاری اجتماعی
معاون خدمات شهری شهرداری قدس با بیان اینکه اجرای قانون رفع سدمعبر ضمن حفظ حقوق شهروندی، سبب زیبایی معابر نیز می‌شود، بر ساماندهی بساط گستران با هدف ارتقای منظر شهری و رعایت فاصله گذاری اجتماعی به منظور مقابله به گسترش شیوع کرونا تاکید کرد.

به گزارش  اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حمید کاظمی صیاد اظهارداشت: حوزه خدمات شهری  شهرداری قدس در راستای ساماندهی معابر در قالب شرکت پیمانکاری و با نظارت دقیق بر عملکرد آن، اقدام به جمع آوری تابلوها و اقلامی می نماید که توسط کسبه در معابر سطح شهر قرار داده شده و موجب نارضایتی شهروندان می شود.

وی با بیان اینکه در سال های اخیر شهرقدس همانند سایر شهر های استان تهران شاهد سیر صعودی دستفروشی بوده، خاطرنشان کرد: دستفروشی شغلی است که فی نفسه مشکلی ندارد اما کسانی که مشغول این کار هستند با قراردادن بساط کسب و کارشان در مسیر تردد عابران پیاده، راه آنان را سد می کنند.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس افزود: معابر و پیاده روها متعلق به عابران پیاده است نه دستفروشان، از این رو حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری قدس با رعایت حقوق و تسهیل در عبور و مرور شهروندان طرح جلوگیری از سدمعبر را به طور جدی و مستمر اجرا می کند  و از این پس ازدحام و استقرار دستفروشان در منطقه امکان پذیر نخواهد بود.

وی افزود: دستفروشان و خودروهای فروش کالا موظفند در بازارهای سیاری که بدین منظور در نقاط مختلف شهر برپا می شود فعالیت نمایند‌ و از ازدحام در معابر سطح شهر اجتناب کنند.

کاظمی همچنین در ادامه صحبت های خود از  شناسایی و جمع آوری شیطان بازارها در سطح شهر مخصوصا میدان آزادی خبر داد و گفت: فاصله گذاری اجتماعی در این شرایط حساس در اولویت قرار داد و شهرداری قدس در صدد است با اقداماتی از قبیل شناسایی و جمع آوری دستفروشان در معابر سطح شهر، نقش خود را در این زمینه ایفا نماید.

منبع خبر
اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس