يکشنبه, 4 آبان 1399
     ۱۳۹۹/۰۷/۲۴
رئيس سازمان آرامستان های شهرداری قدس:
با توجه به وضعیت قرمز كرونا، مردم از حضور در آرامستان ها خودداری كنند
رئيس سازمان آرامستان های شهرداری قدس با بیان وضعیت قرمز موجود و شیوع گسترده کرونا از مردم تقاضا کرد که از حضور در آرامستان ها به جد خودداری کنند.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامي و شهرداری قدس، حجت الاسلام محمد جهانگیری گفت: از آغاز شیوع ویروس کرونا به دستور ستاد ملی مقابله با کرونا تمامی آرامستان ها در سطح کشور به صورت تعطیل در آمده، لیکن ما به جهت مراعات حال و درک احساسات افرادی که عزیزان خود را از دست داده و به آرامستان مراجعه می کردند مانع ورود شهروندان نشدیم ولی در عین حال، بر رعایت اجرای تمامی پروتکل‌ها و توصیه های بهداشتي نظارت داشته و محیط آرامستان را به طور مداوم پاکسازی و ضدعفونی می کردیم.

رئیس سازمان آرامستان شهرداری قدس با بیان اینکه در حال حاضر شاهد گسترش شیوع کرونا در کشور بویژه استان تهران هستیم، عنوان کرد: از شهروندان عزیز خواهشمنديم وضعیت بحرانی موجود را درک کرده و از شیوع ویروس کرونا از حضور در آرامستان ها جدا خودداری کنند.

5.7.2.0
    V5.7.2.0