۱۳۹۹/۰۹/۰۳
توسط حوزه خدمات شهری شهرداری قدس اجرایی شد
فاز جدید طرح طعمه گذاری و امحای حیوانات موذی در سطح شهر
معاون خدمات شهری شهرداری قدس از اجرای فاز جدید طرح طعمه گذاری و امحای حیوانات موذی در راستای ارتقای بهداشت محیط شهری خبرداد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حمید کاظمی صیاد گفت: طرح طعمه گذاری و امحای  جانوران موذی، با هدف ارتقای سلامت جامعه و پاکسازی محیط‌ شهری، با شناسایی محل های مورد نظر توسط نیروهای حوزه معاونت خدمات شهری و همچنین مشارکت شهروندان از طریق تماس با سامانه ۱۳۷ انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه با توجه با ازدیاد جمعیت جانوران موذی، طرح طعمه گذاری برای این جانوران به طور مستمر در طول سال اجرایی می گردد، بیان داشت: شهروندان فهیم می توانند با رعایت کامل بهداشت محیط، هم محیط زیست شهری را که متعلق به خود آنهاست، پاکیزه نگه دارند و هم مانع از ازدیاد این جانوران که ناقل بیماری هستند بشوند.