شنبه, 27 دی 1399
     ۱۳۹۹/۱۰/۲۰
در راستای اجرای طرح جامع ساماندهی معابر و شبکه هدایت آب های سطحی در شهرقدس انجام شد:
اجرای عملیات جدولگذاری كنارگذر پل پیامبر اعظم و معابر شهرك فرزان
معاون امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس از اجرای عملیات جدولگذاری کنارگذر پل پیامبر اعظم(ص) و جدولگذاری کوچه های شهرک فرزان در قالب طرح جامع ساماندهی معابر و شبکه هدایت آب های سطحی خبر داد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس زارع در تشریح این اقدامات گفت: ساماندهی و بهسازی معابر و اصلاح شبکه هدایت آب های سطحی به صورت پایدار در دستور کار مدیریت شهری قرار داشته که در قالب اجرای عملیات های زیرسازی، لکه گیری، آسفالت، کفپوش و جدولگذاری در معابر متعددی اجرایی شده و در دیگر معابر نیز بر اساس اولویت ها انجام خواهد شد.

وی افزود: پیش از این در معبر کنارگذر پل پیامبر اعظم، هنگام بارندگی، شاهد آبگرفتگی می بودیم و موجب یخ‌بندان و خطرات ناشی از آن برای وسائل نقلیه می‌شد که با اجرای این عملیات مشکلات این معبر مرتفع می‌گردد.

مهندس زارع در ادامه بیان داشت: همچنین طرح جامع اصلاح و ساماندهی معابر شهرک فرزان برای رفع مشکلات شهروندان عزیز این شهرک در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته که در همین راستا عملیات جدولگذاری کوچه های صلابت و طروات در حال انجام است.

5.7.2.0
    V5.7.2.0