شنبه, 27 دی 1399
     ۱۳۹۹/۱۰/۲۱
تقدیر مدیركل ورزش و جوانان استان تهران از عملكرد مدیریت شهری قدس در حوزه ورزش و جوانان
در ادامه جلسه هم‌اندیشی درخصوص امور ورزش وجوانان شهرستان قدس، نصرالله پریچهره، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران با اشاره به اظهارات شهردار قدس، اظهار داشت: با توضیحات آقای شهردار مشخص است که این شهرداری در زمینه تخصصی‌سازی ورزش و جذب و هدایت جوانان بسیار تخصصی و هدفمند کار کرده است.

وی تصریح کرد: عملکرد شورا و شهرداری قدس در حوزه ورزش و جوانان بسیار خوب بوده است و شاهد رشد در سرانه‌های ورزشی شهرستان هستیم. سالن‌های چندمنظوره عموما به ورزش فوتسال یافته اما با اقدامات شهرداری و شورا امید به ارتقای رشته‌های ورزش‌ها و کسب رتبه‌های جهانی و المپیکی افزایش خواهد یافت. فعالیت تیم فوتبال پیکان و تیم بسکتبال مهرام در شهرقدس و حضور در رقابت‌های لیگ برتر سطح ورزش شهرستان را بسیار ارتقا داده که شایسته تقدیر است.

گفتنی است پس از پایان جلسه، پریچهره مدیر کل اداره ورزش و جوانان استان تهران و مسئولین شهرستان قدس از خانه تکواندو و کاراته، خانه کشتی و زمین ۳۰۰۰متری شهر قدس بازدید کردند.

5.7.2.0
    V5.7.2.0