شنبه, 27 دی 1399
     ۱۳۹۹/۱۰/۲۲
معاون امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس خبر داد:
آغاز عملیات حفاری پروژه احداث زیرگذر كاووسیه
عملیات حفاری پروژه احداث زیرگذر کاووسیه صبح امروز توسط معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس آغاز شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس مهرداد زارع معاون امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس با اشاره به آغاز عملیات اجرایی پروژه زیرگذر کاووسیه، اظهار داشت: پس از تسطیح و نخاله برداری از اراضی مجاور این پروژه در راستای احداث زیرگذر، صبح امروز عملیات حفاری رمپ های زیرگذر توسط پرسنل معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس شروع شد.

وی افزود: احداث این زیرگذر در راستای ساماندهی معابر، ایمنی  و سهولت در عبور و مرور و کاهش ترافیک شهری در دستور کار قرار گرفته است. با توجه به عبور ریل راه آهن از این محور و وجود مخاطرات ناشی از آن، احداث زیرگذر در این مکان حائز اهمیت می باشد.

5.7.2.0
    V5.7.2.0