شنبه, 27 دی 1399
     ۱۳۹۹/۱۰/۲۳
جلسه ملاقات مردمی شهردار قدس طبق روال هر هفته برگزار شد
در راستای تکریم ارباب رجوع و ارتباط مستقیم با شهروندان، جلسه ملاقات عمومی با شهردار قدس صبح امروز برگزار شد.

جلسه ملاقات مردمی شهردار قدس طبق روال هر هفته برگزار شد

با هدف تسريع در رسيدگی به مشکلات شهروندان؛ برنامه ملاقات هفتگی شهردار قدس با حضور مدیران مناطق دوگانه شهرداری در محل سالن جلسات شهرداری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد و جمعی از شهروندان  ضمن ملاقات حضوری با مهندس مسعود مختاری به بيان مشکلات خود پرداختند.

شهردار قدس ضمن بررسی و ارائه رهنمودهای لازم، دستورات مقتضی را در چارچوب قوانين شهرداری در جهت رسيدگی به مشکلات شهروندان صادر نمود.

گفتنی است؛ جلسات ملاقات عمومی هفتگی شهردار با شهروندان در جهت احصاء مشکلات و معضلات مرتبط با شهرداری روزهای سه شنبه هر هفته از ساعت ۸ الی ۱۲ صبح در محل ساختمان مرکزی شهرداری قدس برگزار می شود.

5.7.2.0
    V5.7.2.0