جمعه, 15 اسفند 1399
     ۱۳۹۹/۱۲/۰۵
معاون خدمات شهری شهرداری قدس خبر داد؛
جمع آوری ۸۵۰۰ تن زباله به صورت ماهانه در سطح شهر
رضا حیدری معاون خدمات شهری شهرداری قدس با تاکید بر اهمیت نظافت عمومی شهر به خصوص در زمان شیوع ویروس کرونا، اقدامات اجرایی این واحد را در جهت نظافت و رفت و روب سطح شهر به صورت ماهانه تشریح کرد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، رضا حیدری با تاکید بر اهمیت نظافت محیط شهری گفت: میل به نظافت و پاکیزگی به صورت غریزی در وجود انسان نهفته است که در درجه اول نظافت شخصی، نظافت منزل و به صورت وسیع نظافت شهر را شامل می‌شود و مزایایی از قبیل تقویت گردشگری، ارتقای سلامت جامعه، حفظ و نگهداری محیط زیست و بالا بردن کیفیت زیست شهری را بهمراه دارد.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس افزود: نظافت و رفت و روب سطح شهر جزو بنیادی ترین وظیفه مدیریت شهری است که ممکن است چندان در معرض دید شهروندان نباشد ولی از مهمترین اقدامات شهرداری محسوب می‌شود و اگر حتی برای مدت کوتاهی در این امر  خللی ایجاد شود، آثار آن به شدت در شهر محسوس خواهد بود.

حیدری ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی و شیوع ویروس کرونا اقدامات نظافت و رفت و روب به صورت مستمر و شبانه روزی در شهر انجام می شود.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای خدمات شهری به صورت ماهانه زباله های شهر را که به حجمی در حدود ۸ هزار و ۵۰۰ تن می رسد جمع آوری کرده و به گود زباله انتقال می دهند.

حیدری یادآور شد: پرسنل خدمات شهری علاوه بر جمع آوری زباله اقدامات دیگری شامل شستشوی جداول و لایروبی انهار، تسطیح زمین های خالی، شستشوی باکس های زباله، شست و شوی تابلو و پنل های تبلیغاتی، نصب دریچه، جمع آوری شاخ و برگ درختان، رفع آبگرفتگی انهار، پر کردن فرورفتگی معابر، جمع آوری لاشه حیوانات، طعمه گذاری و غیره را نیز انجام می دهند.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس در پایان تاکید کرد: شهروندان با حفظ پاکیزگی شهر و نریختن زباله در جوی آب و معابر می توانند کمک زیادی به مجموعه مدیریت شهری در امور نظافت شهری داشته باشند.

5.7.2.0
    V5.7.2.0