سه‌شنبه, 31 فروردين 1400
     ۱۴۰۰/۰۱/۱۷
انجام ۵۰ عملیات اطفای حریق و امداد و نجات در تعطیلات نوروزی
با افزایش ۳۶ درصدی حوادث نوروزی امسال نسبت به سال گذشته ، ۵۰ عملیات اطفای حریق و امداد و نجات در ایام تعطیلات نوروزی سال جدید اجراشد.

به  گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای‌اسلامی و شهرداری‌ قدس، متاسفانه عدم رعایت نکات ایمنی توسط شهروندان منجر به بروز ۵۰ حادثه مختلف در ایام تعطیلات نوروزی امسال شد.

دربررسي  گزارش سازمان آتش نشاني و خدمات ایمنی شهرداری قدس ، بیشترین تعداد حوادث مربوط به حریق منازل مسکونی بوده است، از اين رو مي توان اظهار داشت: از بین ۵۰ عملیات انجام شده، ۳۱ مورد آن مربوط به عملیات اطفای حریق می باشد که ۱۷ مورد از آن، حریق منازل مسکونی بوده که شهروندان با رعایت نکات ایمنی گاها ساده می توانند به راحتی از بروز این حوادث جلوگیری کنند.

انجام ۱۹ مورد عملیات امداد و نجات (در حوادثی از قبیل: حبس در آسانسور، واژگونی خودرو، نشست زمین و ... نیز ) که توسط سازمان آتش نشانی صورت گرفته، نسبت به مشابه سال گذشته ( ۳۲ عملیات امداد و نجات توسط آتش نشانان انجام شد) در تعطیلات نوروزی امسال با افزایش ۳۶ درصدی به ۵۰ عملیات رسید.

در خاتمه مي توان به اين موضع اشاره كرد كه  آموزش های دوره ای و مداوم نیروهای آتش نشانی و تمرین های مداوم، لازمه حفظ و ارتقای سطح مهارت و آمادگی جسمانی آتش نشانان بوده و این امر به صورت مداوم در این سازمان اجرا می گردد.

5.7.2.0
    V5.7.2.0