سه‌شنبه, 31 فروردين 1400
     ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
به ریاست شهردار قدس برگزار شد؛
جلسه هماهنگی مدیران دفاتر تسهیلگری بافت های فرسوده و سكونتگاه های غیررسمی محله های امام سجاد(ع) و محمدآباد
نشست هماهنگی پروژه های بازآفرینی محله‌های امام سجاد(ع) و محمدآباد به ریاست مهندس مختاری شهردار و با حضور مدیران دفاتر تسهیل‌گری بافت های فرسوده و سکونت‌گاه های غیررسمی محلات یادشده برگزار شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس مسعود مختاری در جلسه هماهنگی مدیران دفاتر تسهیلگری بافت های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی محله های امام سجاد(ع) و محمدآباد که در دفتر شهردار برگزار گردید، بر تسریع در اجرای پروژه های بازآفرینی شهری تاکید کرد و گفت: از آنجایی که محدوده بافت فرسوده شهرقدس عموما در مرکز این شهر واقع شده است، پایین بودن کیفیت بافت شهری و سکونت در این محدوده تاثیر مستقیم بر کیفیت بر کل شهر می گذارد.

وی افزود: مشکلات و معضلات بافت فرسوده محدود و منحصر به این بافت نیست؛ چرا که وضعیت نامطلوب این محدوده ویژگی انتشاری داشته و سایر محدوده‌های شهر را نیز به تدریج درگیر خود می کند؛ از این رو، این محدوده‌ها نیازمند توجه ویژه می‌باشد.

شهردار قدس تعریف پروژه‌های محرک توسعه در داخل محدوده بافت فرسوده و سکونتگاه‌های غیررسمی را تنها راهکار احیای این مناطق عنوان کرد و گفت: پروژه‌های بازآفرینی شهری می تواند در ترغیب ساکنان بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیررسمی در امر نوسازی این بافت ها نقش مهمی ایفا نماید که ضروری است دفاتر تسهیلگری با تلاش و همت مضاعف در تسریع اجرای این پروژه ها بکوشند.

5.7.2.0
    V5.7.2.0