۱۴۰۰/۰۲/۱۲
پیام تبریك مجموعه مدیریت شهری به مناسبت روز معلم
شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرقدس به مناسبت فرارسیدن سالروز بزرگداشت مقام شهید مرتضی مطهری و روز معلم پیامی را منتشر نمودند.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، متن پیام به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

« مَن عَلَّمَنی حَرفاً فَقَد صَیَّرَنی عَبداً؛ هر کس مرا نکته‌ای آموزد، مرا بنده خویش ساخته است.» امام علی علیه السلام

صیقل گوهر وجودی انسان برای رسیدن به سعادت و کمال، در دستان انسان‌های عاشقی است که شغل انبیاء را برگزیده و عاشقانه و خالصانه، دانش خویش را در طبق اخلاص نهاده تا بشریت، مسیر کمال و تعالی را به بهترین وجه ممکن طی نماید و روز معلم، پاسداشت این تلاش‌های صادقانه است.

اهمیت کار معلمان در عرصه تعلیم و تربیت نسل ها ستودنی بوده و قدردانی از زحمات این قشر خدوم و پرتلاش برای آحاد جوامع مختلف ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

مجموعه مدیریت شهری قدس نیز به سهم خود در راستای همراهی در ارتقای کمی و کیفی تعلیم و تربیت، در سال های اخیر با اهدای اراضی مختلف و تسهیل در امور اجرایی، موجبات توسعه زیرساخت‌های آموزشی در شهرقدس را فراهم آورده است.

اینجانبان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و تبریک روز معلم به همه مجاهدان عرصه تعلیم و تعلم به‌خصوص معلمان عزیز شهرقدس، سلامتی و توفیقات روزافزون آنان را از درگاه احدیت خواستاریم.