پنج‌شنبه, 23 ارديبهشت 1400
     ۱۴۰۰/۰۲/۱۳
پیام تسلیت مجموعه مدیریت شهری قدس به مناسبت لیالی قدر و سالروز شهادت حضرت علی علیه السلام
شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر به مناسبت فرارسیدن لیالی قدر و سالروز شهادت مولای متقیان حضرت علی علیه السلام پیامی منتشر نمودند. به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، متن این پیام به شرح زیر می‌باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

شب قدر؛ شب نزول قرآن، مقدر شدن امور و بخشش گناهان است که مومنین روزه‌دار بیش از هر زمان دیگری به معبود خویش نزدیک تر شده و با تضرع به درگاهش، از چشمه جوشان بخشش و رحمت الهی سیراب می گردند.

سالروز شهادت جانگداز امام علی علیه السلام مقارن است با لیالی پربرکت قدر که مؤمنین را به سمت پروردگار فرا می خواند تا با احیاء این لیالی، بهترین صحنه نیایش انسان در مقام بندگی را به نمایش گذارند. حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام، مظهر عدالت، آزادگی و سرسلسله شجره طیبه امامت بودند که پس از پیامبر اعظم (ص)، چراغ هدایت و کشتی نجات امت اسلام را هدایت نمودند.

اینجانبان ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات تمامی روزه داران مسلمان، سالروز شهادت حضرت علی بن ابی طالب علیه السلام را محضر حضرت ولی عصر ارواحنافداه و شیعیان جهان علی الخصوص مردم مومن و روزه دار شهرقدس تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال توفیق پیروی هر چه بیشتر از منویات آن امام بزرگوار را طلب می‌نماییم.

5.7.2.0
    V5.7.2.0