جمعه, 4 تير 1400
     ۱۴۰۰/۰۳/۲۰
پروژه‌ای کم‌نظیر در شهرداری‌های استان تهران؛
احداث نخستین نهالستان شهرداری قدس با هدف خودكفایی در تولید نهال و گیاهان زینتی
شهردار قدس از احداث فاز اول نخستین نهالستان شهرداری قدس به عنوان پروژه‌ای کم‌نظیر در شهرداری‌های استان تهران و با هدف خودکفایی و مدیریت هزینه‌ها در تامین و تولید انواع نهال، گل و گیاهان زینتی خبر داد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس مسعود مختاری اظهار داشت: سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قدس در راستای خودکفایی و مدیریت هزینه‌های جاری و با توجه به حجم نهال و گیاه مورد نیاز در فضای سبز اقدام به احداث نهالستان نموده است.

وی با بیان اینکه احداث فاز اول این پروژه با مساحت ۲ هکتار کلید خورده است، تصریح کرد: با احداث فاز دوم پروژه، مساحت کلی این نهالستان به ۵ هکتار خواهد رسید.

مهندس مختاری طراحی و اجرای این پروژه را یک دوراندیشی در تامین نیاز شهرداری‌های همجوار به نهال، گل و گیاه دانست و گفت: با تکمیل این پروژه، علاوه بر تامین نیازهای شهرداری قدس، می‌توان اقدام به توزیع تولیدات این نهالستان به شهرداری‌های دیگر و کسب درآمد از این طریق نمود.

شهردار قدس خاطرنشان کرد: زمین این پروژه از طریق تملک اراضی در اختیار شهرداری از سرانه‌های تفکیکی حریم رودخانه اختصاص یافته است. همچنین این نهالستان مجهز به سیستم آبیاری مکانیزه قطره‌ای با استفاده از تصفیه پساب‌های شهری خواهد بود.

5.7.2.0
    V5.7.2.0