جمعه, 4 تير 1400
     ۱۴۰۰/۰۳/۲۰
در راستای توسعه شبکه آبیاری فضای سبز شهری انجام شد؛
اجرای سیستم آبیاری قطره‌ای در بلوار معلم شهرقدس
در راستای صرفه‌جویی، مصرف بهینه آب و توسعه شبکه آبیاری مکانیزه فضای سبز شهری، سیستم آبیاری قطره‌‌ای در بلوار معلم شهر قدس توسط سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قدس اجرا شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مرتضی موسویان رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قدس گفت: کمبود بارش در کشور، وضعیت نامطلوب سفره‌های آب زیرزمینی و اصل صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب، استفاده از روش‌های نوین و مکانیزه آبیاری در فضای سبز شهری را اجتناب‌ناپذیر کرده است.

وی افزود: از سوی دیگر، آبیاری با تانکر‌های آب معایب فراوانی از قبیل هدررفت آب و از بین بردن شکل و شمایل مطوب گیاهان را به همراه دارد و از نظر ایمنی در تردد وسایل نقلیه نیز مورد قبول نیست‌.

موسویان ادامه داد: بر همین اساس سیاست کلی سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قدس بر این است که سیستم‌های نوین آبیاری جایگزین روش‌های سنتی و قدیمی شده و با تخصیص اعتبارات لازم این امر به صورت کلی در دستور کار قرار گرفته و با ترتیب اولویت در بوستان‌ها و فضاهای سبز شهری اجرایی شده و در حال توسعه می‌باشد.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قدس عنوان کرد: در تداوم اجرای این طرح، سیستم آبیاری قطره‌ای در بلوار معلم شهرقدس با فضای آبیاری ۲هزار مترمربع اجرایی شد.

5.7.2.0
    V5.7.2.0