جمعه, 4 تير 1400
     ۱۴۰۰/۰۳/۲۰
معاون خدمات شهری شهرداری قدس:
الصاق هرگونه اقلام تبلیغاتی كاندیداها بر روی دیوارها و تابلوهای معابر عمومی ممنوع است
معاون خدمات شهری شهرداری قدس با بیان اینکه بر اساس قانون تبلیغات انتخابات، الصاق هرگونه اقلام تبلیغاتی نامزدها بر روی دیوارها و تابلوهای منصوبه در معابر عمومی توسط بخش دولتی و وابسته به دولت ممنوع است، گفت: از ستادهای انتخاباتی نامزدهای انتخابات تقاضا می‌شود با تمکین به قانون و به منظور جلوگیری از آسیب به منظر شهری، از الصاق هرگونه اقلام تبلیغاتی در معابر، دیوارها، اموال خصوصی و مبلمان شهری پرهیز کنند و صرفا از مکان‌های در نظر گرفته شده در سطح شهر استفاده نمایند.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، رضا حیدری اظهار داشت: با آغاز مهلت یک‌ هفته‌ای تبليغات انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، از امروز ستادهای انتخاباتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا فعالیت‌های تبلیغاتی خود را آغاز کردند.

وی با بیان اینکه ستادهای کاندیداهای انتخابات موظفند برای فعالیت‌های انتخاباتی و نصب پوسترهای تبلیغاتی خود از فضاهای در نظر گرفته شده در سطح شهر استفاده نمایند تا از آلودگی بصری فضای شهری جلوگیری به عمل آید، افزود: در قانون تبلیغات محیطی انتخابات، به وضوح مکان‌های معینی برای نصب پوستر توسط شهرداری مشخص شده و برابر تبصره ۲ ماده ۶۲ قانون انتخابات شوراهای اسلامی، شهرداری‌ها موظف هستند نقاطی را برای تبلیغات محیطی نامزدها در سطح شهر پیش‌بینی کنند.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس تصریح کرد: بر اساس قانون تبلیغات انتخابات، الصاق هرگونه آثار تبلیغاتی نامزدها بر روی علائم راهنمایی و رانندگی، تابلوی بیمارستان، تابلوی مدارس و سایر مؤسسات آموزشی و دیوارها و تابلوهای منصوبه در معابر عمومی توسط بخش دولتی و وابسته به دولت ممنوع می‌باشد.

حیدری بیان داشت: متاسفانه در دوره‌های قبلی انتخابات شاهد حجم زیادی از تبلیغات رنگارنگ بودیم که بدون رعایت ضوابط قانونی، در و دیوارهای اماکن دولتی و خصوصی را می‌پوشاند و بخش زیادی از این اقلام تبلیغاتی نیز بر روی پیاده‌روها و خیابان‌ها ریخت و پاش می‌شد.

وی خاطرنشان کرد: از آنجا که پاکسازی تبلیغات غیرمجاز ستادهای انتخاباتی کاندیداها ماه‌ها به طول می‌انجامد و هزینه‌های گزافی را به شهرداری تحمیل می‌کند، لذا از ستادهای انتخاباتی نامزدهای انتخابات تقاضا می‌شود با تمکین به قانون و به منظور جلوگیری از آسیب به منظر شهری، از الصاق هرگونه اقلام تبلیغاتی در معابر، دیوارها، اموال خصوصی و مبلمان شهری پرهیز کنند.

5.7.2.0
    V5.7.2.0