جمعه, 4 تير 1400
     ۱۴۰۰/۰۳/۲۱
پیام تبریك مدیریت شهری قدس به مناسبت سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر
شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقدس با انتشار پیامی فرارسیدن اول ذی‌القعده، میلاد باسعادت حضرت معصومه(س)، روز دختر و آغاز دهه کرامت را تبریک گفتند.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، پیام مدیریت شهری قدس بدین شرح می‌باشد:

میلاد باسعادت حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها فرصتی مغتنم برای تعظیم در برابر این شخصیت بی‌مانند جهان اسلام است؛ بانویی بااراده و تحول‌آفرین که نقشی برجسته در دفاع از حریم ولایت و ترویج و صیانت از دین اسلام بر عهده داشتند.

همچنین این مناسبت مبارک که تحت عنوان روز دختر نامگذاری شده، بهانه‌ای است برای تکریم دختران پاک‌سرشت ایران عزیزمان که مسیر و مسلک بانویی همچون حضرت معصومه(س) را توشه راه خود برای سعادت و خوشبختی قرار داده‌اند.

اینجانبان فرارسیدن سالروز ولادت پر خیر و برکت حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علیها، روز دختر و آغاز دهه کرامت را که منتهی به میلاد مسعود هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، امام علی بن موسی الرضا علیه‌السلام خواهد شد، به تمامی شیعیان بویژه دختران گرامی این سرزمین تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال سعادت و پیروزی ملت بزرگ ایران عزیزمان را مسئلت می‌نماییم.

5.7.2.0
    V5.7.2.0