چهارشنبه, 13 مرداد 1400
     ۱۴۰۰/۰۴/۲۹
معاون خدمات شهری شهرداری قدس خبر داد؛
فعالیت مراكز عرضه بهداشتی دام زنده در روز عید سعید قربان
معاون خدمات شهری شهرداری قدس از فعالیت مراکز عرضه دام زنده سالم با رعايت نكات بهداشتی در شهر قدس به مناسبت عید سعید قربان خبر داد و گفت: مراکز عرضه دام بهداشتی واقع در بلوار ۳۰ متری شورا روبه‌روی دادسرا و انتهای بلوار امامزاده، جنب بهزیستی آماده ارائه خدمات به شهروندان گرامی است.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، رضا حیدری با بیان اینکه همزمان با فرا رسیدن عید خجسته قربان، با همکاری شهرداری، اداره دامپزشکی و نیروی انتظامی، مراکز عرضه بهداشتی دام زنده در سطح شهر پیش‌بینی شده است، اظهار داشت: مراکز عرضه دام بهداشتی واقع در بلوار ۳۰ متری شورا روبه‌روی دادسرا و انتهای بلوار امامزاده، جنب بهزیستی آماده ارائه خدمات به شهروندان گرامی است.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس افزود: در هر ۲ مرکز ناظرین بهداشتی مستقر هستند و کشیک اداره دامپزشکی جهت ارائه هرگونه خدمات به شهروندان اعم از انجام معاینات قبل و بعد از ذبح برقرار خواهد بود. در مرکز واقع در ۳۰ متری شورا عرضه و کشتار بهداشتی، تحت نظارت دامپزشکی انجام می‌شود و در مرکز مستقر در بلوار امامزاده فقط توزیع لاشه ذبح شده صورت خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه شهروندان جهت هرگونه سوالات در این خصوص (معاینات قبل و بعد، ذبح، شکایات و...) می‌توانند به اداره دامپزشکی شهرستان مراجعه کنند، خاطرنشان کرد: اکیپ نظارت سیار در سطح شهر اقدام به نظارت و برخورد با عوامل توزیع غیرمجاز و غیر بهداشتی خواهند کرد.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس از شهروندان خواست در هنگام ذبح دام‌ها، نكات بهداشتی را رعايت و از رها كردن لاشه دام در معابر عمومی كه موجب آلودگی محيط و شیوع برخي از بيماری‌ها می‌شود، اكيدا خودداری كنند.

5.7.2.0
    V5.7.2.0